Περιστέρι – ΠΑΟΚ ανοίγουν την... αυλαία του BCL!

Αντωνία Σπανού
Περιστέρι – ΠΑΟΚ ανοίγουν την... αυλαία του BCL!

bet365

Το Περιστέρι Winmasters και ο ΠΑΟΚ ανοίγουν την αυλαία του Basketball Champions League και αντιμετωπίζουν στην πρώτη τους αγωνιστική την Γκαζιαντέπ, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει κόντρα στην Μπεσίκτας.

«Αυλαία» για το Basketball Champions League και η ελληνική παρουσία είναι πιο έντονη από ποτέ. Τρεις ελληνικές ομάδες δίνουν ξεχωριστή παρουσία στην διοργάνωση, με το Περιστέρι Winmasters και τον ΠΑΟΚ να ρίχνονται σήμερα (15/10) στην «μάχη».

Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» αντιμετωπίζουν την Γκαζιαντέπ στην Τουρκία (19:00) και θα ήθελαν έχοντας πολύ δύσκολη αποστολή, να ξεκινήσουν το ταξίδι τους, μετά από 15 χρόνια, με μια μεγάλη νίκη. Ο Ηλίας Ζούρος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιάννη Αγραβάνη, που έμεινε στην Αθήνα, ενώ αμφίβολο είναι και ο Κίνγκσλεϊ που ταξίδεψε με την αποστολή, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστεί. Πάντως η ψυχολογία όλων είναι στα ύψη μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Basket League.

Η δεύτερη ελληνική ομάδα που αγωνίζεται σήμερα είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Πυλαία την Μπεσίκτας (19:30). Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει να βρει τον ρυθμό του μέσα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπως παραδέχτηκε και ο Κώστας Φλεβαράκης, ενώ εκτός θα μείνει ο Νόουλς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

 

NBA Τελευταία Νέα