Ο Στιβ Κερ απάντησε στον Τραμπ! (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Στιβ Κερ απάντησε στον Τραμπ! (vid)

bet365

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντέδρασε στην άποψη του Κερ για τα όσα γίνονται στην Κίνα και αυτό είναι κάτι αρκετά σουρεαλιστικό, σύμφωνα με τον προπονητή των Ουόριορς.

Ολυμπιακός - Βαλένθια με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Στιβ Κερ σχολίασε όσα γίνονται στην Κίνα και ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρόεδρος της Αμερικής, έκρινε και εκείνον και τον Πόποβιτς με καυστικό τρόπο. Ο προπονητής των Ουόριορς μίλησε γι' αυτό και μεταξύ άλλων γύρισε τον χρόνο πίσω στις επισκέψεις του στον Λευκό Οίκο, μίλησε για τον πατέρα του που σκοτώθηκε σε τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ τόνισε ότι αγαπά την χώρα του, αλλά θα μιλάει για όσα βρίσκει λάθος.

Ο Κερ είπε μεταξύ άλλων:

«Ένιωσα έκπληξη. Κυρίως επειδή ήμουν εγώ. Και μετά σταματάς και κάθεσαι και σκέφτεσαι έτσι είναι η καθημερινότητα. Είναι μια ακόμα μέρα. Εγώ ήμουν εκείνος που ξεχώρισα χθες. Υπήρχε άλλο σήμερα; Θα υπάρχει άλλο αύριο. Και ο κύκλος θα συνεχιστεί. Είναι περίεργο, αλλά γίνεται».

Και συνέχισε:

«Το άλογο έχει βγει από τον αχυρώνα καιρό τώρα. Αλλά για εμένα ήταν μια εμπειρία για το πόσο χαμηλά το γραφείο έχει πέσει. Η ελπίδα μου είναι ότι μπορούμε να βρούμε κάποιον έμπειρο, από οποιαδήποτε παράταξη για να φτιάξουμε ξανά την αξιοπρέπεια του Οβάλ Γραφείου και νομίζω θα γίνει.

Οι ίδιοι άνθρωποι που μου λένε μείνε στα σπορ, είναι οι ίδιοι που με ζητούν να ανοίξω τους ορίζοντες μου. Θα μιλάω για όσα αισθάνομαι άνετα. Θα κάνω πράγματα που πιστεύω ότι βοηθούν την χώρα μου. Αγαπώ την χώρα μου παρά τα λόγια του Τραμπ.

Δεν ξέρω πολλά για την Νότια Κορέα ή την Ουκρανία. Θα μπορούσαμε να γυρνάμε τον κόσμο και να ίσως να μπορούσα να πω για μερικά πράγματα που κατανοώ, αλλά όλο αυτό είναι γελοίο. Ξαναλέω είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια χώρα με ελευθερία λόγου. Εξασκώ το δικαίωμα μου. Αλλά μέρος του δικαιώματος μας είναι να μην μιλάμε αν δεν νιώθουμε άνετα με κάτι».

Μεταξύ άλλων ο Στιβ Κερ δεν δίστασε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να κάνει σύγκριση με πριν από 35 χρόνια και φυσικά να αναρωτηθεί πως φτάσαμε μέχρι εδώ σήμερα.

«Σκεφτόμουν τις επισκέψεις μου στον Λευκό Οίκο. Ζω μια καλή ζωή και έχω συναντήσει, τους πέντε προηγούμενους Προέδρους πριν από τον Τραμπ. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν το 1984 και ο Ρόναλντ Ρίγκαν ήταν Πρόεδρος. Κάλεσε εμένα και την μητέρα μου, έξι μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα μου που σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση. Ο Πρόεδρος Ρίγκαν και ο αντιπρόεδρος Μπους μας προσκάλεσαν και πέρασαν μαζί μας μισή ώρα, ευχαριστώντας μας για τις υπηρεσίες του πατέρα μου, ήταν στην εκπαίδευση. Μας ευχαρίστησαν για την αφοσίωση του πατέρα μου στις Αμερικάνικες αξίες στην Μέση Ανατολή. Προσπαθούσε να διδάξει την ειρήνη. Όλο αυτό που σκεφτόμουν χθες το βράδυ ήταν η διαφορά με το τι έγινε 35 χρόνια πριν. Δεν υπήρχε σχέση με το τι υποστήριζες πολιτικά. Ήσουν απλά Αμερικάνος. Το Γραφείο ''έβγαζε'' τόση αξιοπρέπεια και σεβασμό. Και από τους ανθρώπους που το επισκέπτονταν και από εκείνους που καθόντουσαν σε αυτό. Είναι θλιβερό το που έχουμε φτάσει. Αυτό είναι που ζούμε τώρα».

 

NBA Τελευταία Νέα