Απίστευτο, ο Σίμονς έβαλε τρίποντο, περίπατος για Σίξερς (vidς)

Απίστευτο, ο Σίμονς έβαλε τρίποντο, περίπατος για Σίξερς (vidς)

Gazzetta team
Απίστευτο, ο Σίμονς έβαλε τρίποντο, περίπατος για Σίξερς (vidς)

bet365

Απίστευτο και όμως αληθινό, έστω και σε φιλικό και συγκεκριμένα αυτό των Σίξερς με τους Λάιονς, ο Μπεν Σίμονς ευστόχησε σε τρίποντο, σκοράροντας για πρώτη φορά στα τρία χρόνια στο στο NBA πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Άνετο 144-86 για τους Αμερικανούς.

Οι Σίξερς έπαιζαν με τους Λάιονς σε φιλική αναμέτρηση, με την ομάδα της Φιλαδέλφεια να κάνει πλάκα επικρατώντας με 144-86 των Κινέζων. Ωστόσο κανείς δεν θυμάται το ματς αυτό για κάποιο άλλο λόγο, παρά μόνο για το τρίποντο του Μπεν Σίμονς. Ο φόργουορντ των Σίξερς σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ πίσω αό την γραμμή του τριπόντου, ένα καλάθι που πανηγυρίστηκε από όλους σαν να μπήκε σε τελικό πρωταθλήματος. Για την ιστορία ο Σίμος ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 21 πόντους και τον ακολούθησαν οι Εμπίντ με 17 και Ρίτσαρτσον με 16. Για τους Λάιονς ο Νίκολσον είχε 36, αλλά φυσικά και δεν έφταναν για να μπορέσουν οι Κινέζοι να κοντράρουν τους Σίξερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα