Ο Ιγκουοντάλα δεν θα πάει στο καμπ των Γκρίζλις, περιμένει trade

Ο Ιγκουοντάλα δεν θα πάει στο καμπ των Γκρίζλις, περιμένει trade

Αντωνία Σπανού
Ο Ιγκουοντάλα δεν θα πάει στο καμπ των Γκρίζλις, περιμένει trade

bet365

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα, μετά από συζητήσεις με τους Γκρίζλις, δεν θα βρεθεί στο καμπ προετοιμασίας και παραμένει στην αγορά, όπου θα ήθελε να γίνει trade.

Μετά από κοινή απόφαση και αρκετές συζητήσεις, Γκρίζλις και Ιγκουοντάλα, συμφώνησαν να μείνει εκτός από το καμπ προετοιμασίας και να συνεχίζει να βρίσκεται στην αγορά για ανταλλαγή.

Η ομάδα του Μέμφις δεν έχει καμία διάθεση να διαπραγματευτεί για byuout του συμβολαίου του και ο παίκτης συνεχίζει να ψάχνει για ανταλλαγή μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου, που είναι και το deadline.

«Προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα και από τις δύο πλευρές. Προσπαθούν να καταλάβουν μερικά πράγματα και εγώ προσπαθώ να καταλάβω μερικά πράγματα. Από σήμερα είμαστε στην ίδια σελίδα. Το καμπ αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Θα δούμε. Είμαστε πάντως στην ίδια σελίδα».

Ο Ιγκουοντάλα βρέθηκε στους Γκρίζλις, επειδή οι Ουόριορς ήθελαν χώρο για τον Ράσελ, αλλά ο παίκτης δεν έχει δείξει καμία διάθεση να παραμείνει εκεί, με την ομάδα να μην έχει καμία διάθεση να του κάνει την ζωή εύκολη. Μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα