O απίστευτος και ακατάλληλος μονόλογος του Γκρίφιν για τις Καρντάσιαν (vid)

Gazzetta team
O απίστευτος και ακατάλληλος μονόλογος του Γκρίφιν για τις Καρντάσιαν (vid)

bet365

O Μπλέικ Γκρίφιν βρέθηκε σε ένα κόμεντι σόου με την Κέιτλιν Τζένερ και είχε έναν απίστευτο μονόλογο, που αφορούσε τις Καρντάσιαν.

Δεν το έχουμε συνηθίσει και σίγουρα δεν το βλέπεις συχνά από τους παίκτες του ΝΒΑ να μιλούν με αυτόν τον τρόπο, αλλά ο Μπλέικ Γκρίφιν βρέθηκε σε ένα κόμεντι σόου με πολλούς καλεσμένους και την Κέιτλιν Τζένερ. Ο πατέρας των Τζένερ, που έχει αλλάξει φύλο δέχτηκε τα... αστεία του ΝΒΑer που είχαν να κάνουν με τις κόρες του, ενώ ο ίδιος ο παίκτης είχε δεσμό με την Κένταλ Τζένερ.

Σε ένα απίστευτο μονόλογο ο Γκρίφιν αρχικά είπε: «Κανείς σε αυτή την οικογένεια δεν θέλει λευκό... πέος», ενώ συνέχισε, «Το μ@@@ της Κέιτλιν είναι τόσο νέο... Θέλω να σε ευχαριστήσω δημόσια εκ μέρους του ΝΒΑ και των μισών ράπερ στο Billboard που έδωσες στις κόρες σου προβλήματα με τον πατέρα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα