Κόμπι για τα κορίτσια της ομάδας του: «Κλάψτε γι' αυτό ή αλλάξτε το» (pic)

Αντωνία Σπανού
Κόμπι για τα κορίτσια της ομάδας του: «Κλάψτε γι' αυτό ή αλλάξτε το» (pic)

bet365

O Κόμπι Μπράιντ κατέθεσε τις σκέψεις του και την υπερηφάνεια του για την ομάδα των κοριτσιών που έχει και προπονεί και για ακόμα μια φορά δείχνει ότι η νοοτροπία του είναι μοναδική.

Μετά την απόσυρση του ο Κόμπι Μπράιντ έχει αφοσιωθεί στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ που δημιούργησε και σε αυτήν αγωνίζεται και η ταλαντούχα κόρη του. Ο Κόμπι είδε την ομάδα του να κάνει μια τεράστια νίκη κόντρα σε μια αντίπαλο που είχε ηττηθεί πριν καιρό και αφού δήλωσε περήφανος, κατέθεσε και στο χαρτί την νοοτροπία που έχει και προσπαθεί να μεταφέρει και στα κορίτσια του.

«Πριν από δύο χρόνια οι μικρές μου Mambas έχασαν παιχνίδια με 20, 25 και 40. Ρώτησα τι θα κάνουν με το αναμνηστικό τρόπαιο της 4ης θέσης που είχαν μόλις ''κερδίσει'' και όλες είπαν να το πετάξουμε. Τους είπα αντίθετα να το βάλουμε κάπου να στο δωμάτιο τους, ώστε να είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπουν το πρωί και θα τους θυμίζει τι δεν θα ''κερδίσουν΄' ποτέ ξανά. Θα κερδίσουμε κάποια, θα χάσουμε κάποια αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε την ΔΟΥΛΕΙΑ. Κλάψτε γι' αυτό ή αλλάξτε το ήταν το μήνυμα μου. Επέλεξαν να αλλάξουν».

 

NBA Τελευταία Νέα