Ουάιτ: «Ο Καρμέλο εξορίστηκε και ο ΛεΜπρόν τον... παράτησε» (vid)

Gazzetta team
Ουάιτ: «Ο Καρμέλο εξορίστηκε και ο ΛεΜπρόν τον... παράτησε» (vid)

bet365

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο πρώην ΝΒΑer, Ρόις Ουάιτ, για το γεγονός ότι ο Καρμέλο Άντονι δεν έχει βρει ακόμα ομάδα στην κορυφαία λίγκα.

Ο 28χρονος πρώην φόργουορντ των Κινγκς, που επελέγη το 2012 στο Νο16 από τους Ρόκετς, ύψωσε ασπίδα υπεράσπισης στον Καρμέλο Άντονι.

Ο Ρόις Ουάις έδωσε συνέντευξη και δήλωσε σχετικά επί του θέματος: «Ο Καρμέλο εξορίστηκε. Είναι ένας από τους πιο "αληθινούς" στην λίγκα. Έχει δώσει πάρα πολλά στο παιχνίδι, για να μην τον υπολογίζουν πια. Όλοι όσοι έχουμε παίξει εδώ, στο υψηλότερο επίπεδο, ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Μέλο».

Από τα... βέλη του, δεν ξέφυγε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς υποστήριξε: «Ξέρουμε πως δεν υπάρχει περίπτωση οι Λέικερς να υπέγραφαν τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ και όχι τον Καρμέλο Άντονι. Κι ένα άλλο ερώτημα είναι το εξής... Όταν ένας τύπος, όπως ο ΛεΜπρόν, περιφέρεται σαν να είναι η φωνή και τα μάτια των παικτών, πώς αφήνει τον "banana boat" αδερφό του ξεκρέμαστο και πάει για τον Ντάντλεϊ;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα