Μάνατζερ διεκδικεί $100 εκατομμύρια από τον Ζάιον Ουίλιαμσον!

Μάνατζερ διεκδικεί $100 εκατομμύρια από τον Ζάιον Ουίλιαμσον!

Gazzetta team
Μάνατζερ διεκδικεί $100 εκατομμύρια από τον Ζάιον Ουίλιαμσον!

bet365

Στα δικαστήρια βρίσκεται ο Ζάιον Ουίλιαμσον με εταιρεία εκπροσώπησης παικτών, η οποία τον κατηγορεί για παραβίαση συμφωνίας.

Δεν πρόλαβε να αρχίσει η καριέρα του στο ΝΒΑ και ήδη έχει... μπλεξίματα ο σταρ των Πέλικανς.

Το «Prime Sports Marketing» διεκδικεί $100.000.000 από τον Ζάιον Ουίλιαμσον και το νέο του εκπρόσωπο, για διακοπή πενταετούς συμβολαίου.

Ο rookie της Νέας Ορλεάνης υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία πέντε μέρες μετά την απόφασή του να πάρει μέρος στο draft του ΝΒΑ (20/04), αλλά λίγο αργότερα το «έσπασε», για να πάει στην «CAA Sports».

Η εταιρεία είχε προειδοποιήσει τον Ουίλιαμσον για την αγωγή που θα έκανε και το ποσό που θα αξίωνε, μετά από δηλώσεις της οικογένειάς του πως θα τερματιστεί η συμφωνία, αλλά ο ίδιος δεν... μάσησε.

Η μεριά του παίκτη πέρασε στην... αντεπίθεση, αφού «απάντησε» επίσης με αγωγή, τόσο στην εταιρεία, όσο και στην πρόεδρό της, Τζίνα Φορντ. Σε αυτήν, ισχυρίζεται πως το εν λόγω γραφείο τον είχε προσεγγίσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2019, όταν και αγωνιζόταν στο Duke, για να αποσπάσει την υπογραφή του χωρίς να έχει πιστοποίηση από την Ένωση Παικτών του ΝΒΑ και χωρίς να είναι εγγεγραμμένο στην Πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Το τελευταίο είναι σημαντικό στοιχείο, αφού υπάρχουν Πολιτείες των ΗΠΑ, όπου οι μάνατζερ είναι υποχρεωμένοι να είναι εγγεγραμένοι, ώστε να είναι νόμιμοι.

Το ποιος έχει δίκιο τελικά, θα το δούμε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα