Από τον Μέλο στον Χάρντεν: Οι 8 παίκτες με τους περισσότερους πόντους τα τελευταία 9 χρόνια!

Αντωνία Σπανού
Από τον Μέλο στον Χάρντεν: Οι 8 παίκτες με τους περισσότερους πόντους τα τελευταία 9 χρόνια!

bet365

Από το 2010 μέχρι και το 2019 οι παίκτες με τους περισσότερους πόντους στο ΝΒΑ έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και παρουσιάζονται από αμερικάνική ιστοσελίδα.

Ο χάρτης του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια έχει πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις και οι πρωταγωνιστές παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον και την καριέρα τους με νέα κριτήρια. Μια εικόνα με τους παίκτες με τους περισσότερους πόντους τα τελευταία 9 χρόνια, δηλαδή από το 2010 μέχρι και το 2019, έχει τεράστιο ενδιαφέρον και βγάζει σπουδαία συμπεράσματα.

Στην 8η θέση είναι ο Καρμέλο Άντονι, που πασχίζει να βρει ομάδα και με δεδομένο ότι δεν έπαιξε την περασμένη σεζόν, αποδεικνύοντας πόσο πολλά πράγματα έχει καταφέρει στο ΝΒΑ στην καριέρα του, ενώ ακολουθεί ο Όλντριτζ, που ίσως να είναι υποτιμημένος σε σχέση με άλλους. ΝτεΡόζαν και Κάρι είναι στην 6η και την 5η θέση αντίστοιχα, ενώ η τελική τετράδα δεν έχει καμία τεράστια έκπληξη, πέρα από το ότι στην κορυφή δεν είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Αρκείται στην δεύτερη θέση με 17.292 πόντους, ενώ στην κορυφή είναι ο Χάρντεν με 17.874. Στην τρίτη θέση είναι ο KD, ενώ την τετράδα συμπληρώνει ο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

 

NBA Τελευταία Νέα