Ντουράντ: «Μην κατηγορείτε τους Ουόριορς για τον τραυματισμό μου»

Ντουράντ: «Μην κατηγορείτε τους Ουόριορς για τον τραυματισμό μου»

Gazzetta team
Ντουράντ: «Μην κατηγορείτε τους Ουόριορς για τον τραυματισμό μου»

bet365

O Kέβιν Ντουράντ τόνισε πως δεν ευθύνονται οι Ουόριορς για τον σοβαρό τραυματισμό του στο Game 5 των τελικών, αναφέροντας πως ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί.

Αρκετοί ανέφεραν πως οι Ουόριορς ευθύνονται για τον τραυματισμό του Ντουράντ στο Game 5 κόντρα στους Ράπτορς, καθώς τον πίεσαν λόγω της σοβαρότητας του ματς.

Ο ίδιος ο KD έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας πως δεν τον πίεσε η ομάδα, αλλά ο ίδιος ήθελε να παίξει σαν τρελός στο 5ο ματς.

«Δεν πρέπει να κατηγορείτε τους Ουόριορς. Έλεγε ο κόσμος πως με πίεσαν να παίξω. Κανείς δε μου είπε τίποτα όσο έκανα αποθεραπεία. Όταν ξεκίνησε η σειρά, στόχευα να γυρίσω στο 5ο ματς. Απλά έτυχε να γίνει αυτό στο παιχνίδι, κανείς δεν φταίει για αυτό. Σκέφτομαι ακόμα το βράδυ που τραυματίστηκα. Όλα όσα έζησα στο ΝΒΑ περνούν από το μυαλό μου και σίγουρα εκείνη η στιγμή θα είναι στις πρώτες, αφού είναι ο μεγαλύτερος τραυματισμός μου. Θέλω να επιστρεψω στη δράση».

Για την απόφασή του να παίξει στο Game 5: «Ό,τι κι αν γινόταν στη σειρά, ήθελα να αγωνιστώ στο Game 5. Ήμασταν πίσω με 3-1 και ήθελα να παίξω στους τελικούς. Ήμουν καλά και έκανα προπόνηση καθημερινά. Ήμουν συγκεντρωμένος στην επιστροφή μου στο Game 5», ήταν τα λόγια του παίκτη των Νετς.

 

NBA Τελευταία Νέα