Μουτόμπο: «Δεν με σοκάρει τίποτα πια στην Αμερική, δεν σχολιάζω τον Τραμπ» (vid)

Gazzetta team
Μουτόμπο: «Δεν με σοκάρει τίποτα πια στην Αμερική, δεν σχολιάζω τον Τραμπ» (vid)

bet365

Το «ΤΜΖ» ζήτησε από τον Ντικέμπε Μουτόμπο να σχολιάσει όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τις μαζικές επιθέσεις στις ΗΠΑ, αλλά και την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι επιθέσεις σε Οχάιο και Τέξας σόκαραν ξανά τις ΗΠΑ και ο Ντόναλντ Τραμπ κατακρίθηκε και πάλι από μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Το «ΤΜΖ»... συνέλαβε τον Μουτόμπο στο αεροδρόμιο και ζήτησε την γνώμη του για όλα όσα έχουν γίνει, με τον ίδιο να αναφέρει αρχικά πως ήδη ο κόσμος έχει μιλήσει πολύ γι' αυτά, αλλά τίποτα δεν έχει γίνει.

Όσο για το αν τον σόκαραν τα δύο μακελειά, είπε: «Τίποτα δεν με σοκάρει πια στην Αμερική. Όταν ζεις εδώ για 30 χρόνια, τίποτα δεν σε σοκάρει».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ και την πολιτική του, ο πρώην παίκτης των Νάγκετς, Χοκς, Σίξερς, Νετς, Νικς και Ρόκετς αρκέστηκε να πει: «Ουδέν σχόλιον!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα