Ντείβις, Τζορτζ, Ίρβινγκ, Πορζίνγκις: Ποιος θα δεχτεί τις περισσότερες αποδοκιμασίες στην επιστροφή του; (poll)

Αντωνία Σπανού
Ντείβις, Τζορτζ, Ίρβινγκ, Πορζίνγκις: Ποιος θα δεχτεί τις περισσότερες αποδοκιμασίες στην επιστροφή του; (poll)

bet365

Οι μετακινήσεις στο ΝΒΑ την φετινή σεζόν είναι πολλές και οι ομάδες με τους οπαδούς τους έχουν να διαχειριστούν τις απώλειες... αγαπημένων τους παιδιών. Ποιος από τους Ντέιβις, Τζορτζ, Ίρβινγκ και Πορζίνγκις θα αποδοκιμαστεί περισσότερο;

Οι αλλαγές στην φετινή free agency είναι πάρα πολλές και οι μετακινήσεις των σταρ ανακάτεψαν την τράπουλα του ΝΒΑ. Οι παίκτες πήραν τις αποφάσεις τους, άφησαν Οργανισμούς και πόλεις και πήγαν σε άλλες με σκοπό να έχουν δίπλα τους στηρίγματα, ώστε να έχουν πιο πολλές ευκαιρίες για τον τίτλο. Πολλές κινήσεις έκαναν αίσθηση, πολλοί είναι οι σταρ που πήραν δύσκολες αποφάσεις, αλλά όλα τώρα είναι γεγονός, τα δεδομένα στον «μαγικό» κόσμο έχουν αλλάξει και οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία να δουν που θα βρεθούν οι ομάδες τους, μετά από αυτές τις μεγάλες ανακατατάξεις.

Μπορεί οι παίκτες να πήραν τις αποφάσεις τους σύμφωνα με το δικό τους προσωπικό όφελος, άλλωστε ελάχιστοι πιστοί έχουν μείνει πλέον στο ΝΒΑ, οι οπαδοί όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τους υποδεχτούν πίσω με ιδιαίτερη... χαρά. Είναι κάποιες κινήσεις που δύσκολα τις δέχεσαι και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Κάποιες από τις κινήσεις ξεχωρίζουν, κάποιοι παίκτες είχαν δεθεί με τον κόσμο και την πόλη και η μετακόμιση σε νέο «σπιτικό» μπορεί να μην είναι το ιδανικό για κάποιον οπαδό. Οι αποδοκιμασίες είναι σίγουρες, απλά για κάποιους θα είναι πιο δύσκολες.

Ποιος θα είναι εκείνος;

ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΕΙΒΙΣ

Ο Άντονι Ντέιβις πέρασε όλη του την καριέρα στην Νέα Ορλεάνη, «έδεσε» το όνομα του με τον Οργανισμό και την ομάδα, αλλά ξαφνικά η επιθυμία του για ένα πρωτάθλημα και μια νέα πρόκληση τον έκανε να αντιδράσει. Ενώ είχε υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του, στην μέση της σεζόν, ζήτησε να γίνει ανταλλαγή, πιέζοντας παράλληλα όσο μπορούσε για να γίνει κάτι τέτοιο. Η αντίδραση του τον έθεσε αρχικά εκτός ομάδας, ενώ μετά από πιέσεις επέστρεψε με πολλά να ακούγονται και να γράφονται για την απόδοση του. Η χρονιά τέλειωσε δύσκολα για τους Πέλικανς και στις αρχές του καλοκαιριού έγινε γνωστή η ανταλλαγή του Ντέιβις στους Λέικερς. Πολλά ακούστηκαν για εκείνον, ο τρόπος που έφυγε σίγουρα αμαυρώνει κάπως όλα όσα είχε κάνει για την πρώην ομάδα του και δύσκολα θα τον συγχωρέσουν οι οπαδοί των πελεκάνων.

ΚΑΙΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ

Άλλη μια περίπτωση που η επιστροφή του δεν θα είναι η... αγαπημένη ημέρα για τους οπαδούς της Βοστόνης. Ο Κάιρι Ίρβινγκ είχε δηλώσει μόνος του τον περασμένο Νοέμβριο ότι θα συνεχίσει στους Σέλτικς, αλλά κάπου στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. Η ομάδα της Βοστόνης δεν πήγαινε καλά, αυτά που ακούστηκαν και σε αυτή την περίπτωση ήταν πολλά και ο Ίρβινγκ δέχτηκε σκληρή κριτική για την απόδοση του. Κάπου εκεί το γυαλί ράγισε και δύσκολα θα κολλούσε καλά, με την ανακοίνωση το καλοκαίρι να τον βρίσκει στους Νετς και το Μπρούκλιν, έχοντας στο πλευρό του τον Κέβιν Ντουράντ. Η επιστροφή του στην Βοστόνη αναμένεται με... ενδιαφέρον.

ΠΟΛ ΤΖΟΡΤΖ

Ο Πολ Τζορτζ πήρε και εκείνος με την σειρά του μια απόφαση, με γνώμονα ότι θα έχει καλύτερο μέλλον. Μαζί με τον Καουάι Λέοναρντ θα βρίσκονται από την νέα σεζόν στους Κλίπερς, σε μια κίνηση που φαντάζει ίσως από εκείνες που αποτελούν την μεγαλύτερη έκπληξη του καλοκαιριού. Ο Τζορτζ έπαιξε για δυο χρονιές στην Οκλαχόμα, αναγεννήθηκε στους Θάντερ και τον βοήθησαν να αλλάξει το ήδη υψηλό επίπεδο του. Δεν περίμεναν πολλοί να αφήσει την ομάδα που μεγαλούργησε τον τελευταίο καιρό, αλλά το δέλεαρ του πρωταθλήματος τον έκανε γρήγορα να πάρει την απόφαση. Μια απόφαση που έφερε ντόμινο ανατροπών στους Θάντερ και την Οκλαχόμα, αφού είδαν και τον Ουέστμπρουκ να τους εγκαταλείπει και να ψάχνει έναν προορισμό πρωταθλητισμού. Η επιστροφή και του Τζορτζ αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

ΚΡΙΣΤΑΠΣ ΠΟΡΖΙΝΓΚΙΣ

Στην περίπτωση του Κρίσταπς Πορζίνγκις τα δεδομένα δεν μοιάζουν με των υπολοίπων, αλλά και πάλι η Νέα Υόρκη δεν θα τον υποδεχτεί με... ανοιχτές αγκάλες. Ένα παιδί που μπήκε στο ΝΒΑ με τεράστιες προσδοκίες, πρόλαβε να δείξει την αξία του, πριν τραυματιστεί πολύ σοβαρά και χρειαστεί να μείνει εκτός για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι Νικς τον στήριξαν, είχαν ποντάρει πολλά σε εκείνον, αλλά η ανταλλαγή ήταν γεγονός. Στα μέσα της περασμένης σεζόν ο Πορζίνγκις άφησε την Νέα Υόρκη, μετακόμισε στο Ντάλας και συνέχισε την αποθεραπεία του με την φανέλα των Μάβερικς, με τους οποίους θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν. Δεν πρόλαβε ποτέ να δώσει όσα όλοι περίμεναν στους Νικς και πλέον θα επιστρέψει σε μια πόλη η οποία τον αγάπησε και τον πίστεψε να παίξει ως αντίπαλος. Η αντίδραση του κόσμου παραμένει ένα ερωτηματικό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα