Κερ: «Η απαίτηση του Ντέιβις να γίνει trade έκανε κακό στο ΝΒΑ»!

Κερ: «Η απαίτηση του Ντέιβις να γίνει trade έκανε κακό στο ΝΒΑ»!

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις πίεσε καταστάσεις για να γίνει trade από τους Πέλικανς και ο Στιβ Κερ σχολίασε με δηκτικό τρόπο τις απαιτήσεις των σούπερ σταρ του ΝΒΑ να αποχωρούν από τις ομάδες τους.

Πριν από περίπου πέντε μήνες, ο δυναμικός σέντερ ζήτησε να γίνει ανταλλαγή από τη Νέα Ορλεάνη. Οι Λέικερς ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τη... μισή ομάδα κι εν τέλει τον απέκτησαν δίνοντας στους Πέλικανς τους Λόνζο Μπολ, Μπράντον Ίνγκραμ, Τζος Χαρτ και τρεις επιλογές στο Draft.

Από την πλευρά του, ο Στιβ Κερ μίλησε στο NBC Sports χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο trade ως ένα πραγματικό πρόβλημα για το οποίο η λίγκα πρέπει να βρει λύση!

«Έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο ο οποίος είναι υγιής, δεσμεύεται με συμβόλαιο και κάποια στιγμή λέει "θέλω να φύγω"! Είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τη λίγκα που πρέπει να βρει λύση. Ήταν κάτι που έκανε κακό στη λίγκα, ελπίζω να μην γίνει μόδα... Είναι κακό για το ΝΒΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα