Ο Ουίλιαμσον «κυνηγά» ΛεΜπρον και Ντουράντ και μαζί τον τίτλο του ρούκι της σεζόν! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο Ουίλιαμσον «κυνηγά» ΛεΜπρον και Ντουράντ και μαζί τον τίτλο του ρούκι της σεζόν! (pic)

bet365

ΛεΜπρον Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ είναι οι δύο ρούκις που έκαναν την διαφορά στην πρώτη τους σεζόν, με τον Ζάιον Ουίλιαμσον να... έρχεται και τις προσδοκίες να είναι ήδη στο υψηλότερο επίπεδο.

Η νέα σεζόν του ΝΒΑ μας επιφυλάσσει σπουδαίες εκπλήξεις, αφού οι κινήσεις που έχουν γίνει έχουν γεμίσει όλο τον μπασκετικό κόσμο με αισιοδοξία. Εκτός από τα δίδυμα που έχουν δημιουργηθεί και έχουν κλέψει ήδη την παράσταση και για τους ρούκις υπάρχει ενθουσιασμός. Οι Πέλικανς μπορεί να έχασαν τον Άντονι Ντέιβις, είχαν όμως την τύχη να πάρουν το Νο.1 του ντραφτ, με αυτό να συνεπάγεται ότι έκαναν δικό τους τον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Ο νεαρός θεωρείται από πολλούς το next big thing του ΝΒΑ, αφού την περσινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα στο κολέγιο του Ντιουκ. Μπορεί η κριτική που ακούει ήδη να είναι τεράστια, αλλά ο νεαρός οφείλει να κλείσει τα αυτιά του και να δείξει τι είναι ικανός να κάνει. Είναι μόλις 18 ετών, έχει πρώτη φορά επαφή με επαγγελματικό μπάσκετ και τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Στο summer league τραυματίστηκε, η ομάδα της Νέας Ορλεάνης αποφάσισε να τον αποσύρει προληπτικά και τα σχόλια για τα κιλά του έδωσαν την θέση τους στα εγκωμιαστικά που ακούγονταν όλην την περσινή σεζόν.

Ο Ουίλιασμον ετοιμάζεται για την νέα σεζόν του ΝΒΑ και οι δύο που... κυνηγάει ο Ζάιον είναι οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ. Είναι οι δύο παίκτες που στην ρούκι σεζόν τους, ήταν εντυπωσιακοί και προς αυτή την κατεύθυνση... κοιτάει και ο Ουίλιαμσον. Ο «Βασιλιάς» την σεζόν 2003/04, που ήταν 19 ετών, είχε 20.9 πόντους, 5.9 ασίστ, 5.5 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, ενώ ο KD την σεζόν 2007/08 και πάλι σε ηλικία 19 ετών είχε 20.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο Ζάιον έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του, ήδη έχει... φορτωθεί όλα τα φώτα του Οργανισμού και του ΝΒΑ και μένει να δούμε πως τελικά θα ανταποκριθεί.

 

NBA Τελευταία Νέα