Πέρκινς: «Οι Ουόριορς ήταν φαβορί για τον Ντουράντ, αλλά το επεισόδιο με τον Γκριν τα άλλαξε όλα» (audio)

Γιώργος Κούβαρης
Πέρκινς: «Οι Ουόριορς ήταν φαβορί για τον Ντουράντ, αλλά το επεισόδιο με τον Γκριν τα άλλαξε όλα» (audio)

bet365

Όπως υπογράμμισε ο Κέντρικ Πέρκινς, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρώην συμπαίκτης του Ντουράντ στην Οκλαχόμα, οι Ουόριορς θα είχαν κρατήσει τον Ντουράντ αν δεν είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Ντρέιμοντ Γκριν!

Ο Πέρκινς, με τον οποίο συνυπήρξε ο Ντουράντ στους Θάντερ την τετραετία 2011-2015, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «KNBR's Murph & Mac Show» υποστήριξε ότι οι Ουόριορς θα ήταν το φαβορί για να ανανεώσουν τον «KD» εάν και εφόσον δεν είχε προηγηθεί το επεισόδιο με τον Ντρέιμοντ Γκριν.

Συγκεκριμένα αναφερόταν σε μια μεταξύ τους λογομαχία στο περιθώριο του αγώνα με τους Κλίπερς, η οποία είχε συνεχιστεί και στα αποδυτήρια. Μάλιστα ο Γκριν είχε αποκαλέσει «bitch» τον Ντουράντ και του είπε να φύγει από το Γκόλντεν Στέιτ.

«Νομίζω ότι οι Ουόριορς είχαν τον πρώτο λόγο για τον Ντουράντ αλλά μετά τα όσα έγιναν ο Κέβιν δεν θα επέστρεφε στην ομάδα. Πάντως πρέπει να αποδώσουμε τα εύσημα στον Ντουράντ ο οποίος ουδέποτε αναφέρθηκε στο επεισόδιο και ουδέποτε έδωσε συνέχεια απαντώντας στον Γκριν. Το χειρίστηκε σωστά αλλά έκτοτε δεν υπήρχε περίπτωση να επέστρεφε ποτέ» ανέφερε ο Πέρκινς, ο οποίος όπως είπε, μίλησε με τον KD αναφορικά με την τελική του απόφαση.

Θυμηθείτε και το επεισόδιο...

 

NBA Τελευταία Νέα