Κάρι: «Όταν ήμουν ρούκι με είχαν στείλει να τους πάρω σνακ κι έκανα 2 ώρες»

Κάρι: «Όταν ήμουν ρούκι με είχαν στείλει να τους πάρω σνακ κι έκανα 2 ώρες»

Κάρι: «Όταν ήμουν ρούκι με είχαν στείλει να τους πάρω σνακ κι έκανα 2 ώρες»

bet365

Ο σούπερσταρ των Ουόριορς μίλησε για τη χειρότερη φάρσα που του έκαναν στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για την ρούκι του σεζόν. Στο NBA συνηθίζουν οι παλιοί παίκτες να κάνουν «καψώνια» στους ρούκι και από τη διαδικασία πέρασε και ο γκαρντ της ομάδας.

Ο Κάρι ανέφερε για εκείνη την εποχή... «Όταν ήμουν ρούκι, μόλις είχαμε τελειώσει μία προπόνηση και κατευθυνόμασταν προς το αεροδρόμιο. Υπήρχε ένας παλιός παίκτης τότε, που ήξερε ακριβώς που βάζω το κινητό μου τηλέφωνο, σε μία μικρή τσέπη στην τσάντα μου. Μετά την προπόνηση έκανα ντους και το έβαλα εκεί πέρα. Είχα καθυστερήσει, οπότε βιαζόμουν. Αυτός ήξερε ότι μετά το ντους δεν θα τσέκαρα το κινητό μου, το πήρε και το κλείδωσε κάπου στα αποδυτήρια.

Πήγα λοιπόν μέχρι το αεροδρόμιο και εκεί συνειδητοποίησα ότι δεν είχα το κινητό μαζί μου. Φύγαμε για την Οκλαχόμα Σίτι και εκεί όχι μόνο με είχε αφήσει απλά χωρίς κινητό, αναγκάζοντάς με να αγοράσω καινούργιο, αλλά με ανάγκασε κιόλας να κάνω μία διαδρομή περίπου δύο ωρών για να του πάρω video games και σνακ. Δεν υπήρχαν τότε τα Uber και το Lyft, συνεπώς ήμουν σε ένα ταξί και πλήρωνα τα πάντα. Με έπιασε πονοκέφαλος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα