Χάρντεν: «Λένε ότι δεν μπορούμε με τον Ουέστμπρουκ, αλλά θα απαντήσουμε!»

Χάρντεν: «Λένε ότι δεν μπορούμε με τον Ουέστμπρουκ, αλλά θα απαντήσουμε!»

Νίκος Καρφής
Χάρντεν: «Λένε ότι δεν μπορούμε με τον Ουέστμπρουκ, αλλά θα απαντήσουμε!»

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν μίλησε για τη συνύπαρξη του με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ τη νέα σεζόν και έδειξε πως είναι πανέτοιμος για να πετύχει.

Σεαρά - Παλμέιρας με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Αγριεμένος ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Τζέιμς Χάρντεν.

Πεπεισμένος να κλείσει τα... στόματα όσων αμφισβητούν εκείνον και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι ο Μούσιας, κάτι που έδειξε με δηλώσεις του σε εκδήλωση της Adidas.

«Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Εμπιστεύομαι τον Ράσελ και αυτός με εμπιστεύεται. Και με μια ομάδα που έχει ήδη καταφέρει αρκετά πράγματα, θα είναι εύκολη μετάβαση για αυτόν. Τα πράγματα θα έρθουν από μόνα τους. Είναι ο άνθρωπος μου από τότε που ήμουν 10 ετών. Ήμασταν συμπαίκτες για 3 χρόνια. Τώρα είμαστε σε διαφορετικά στάδια της καριέρας μας. Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία. Έχω ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια. Λένε ότι δεν μπορώ, λένε ότι ο Ράσελ δεν μπορεί, λένε πως δεν μπορούμε μαζί. Ξέρω και τους υπόλοιπους στον οργανισμό των Ρόκετς. Θα απαντήσουμε», ήταν τα λόγια του.

Οι δυο τους δεν είχαν καταφέρει να πάρουν πρωτάθλημα στους Θάντερ και ελπίζουν πως η συνύπαρξη τους στο Χιούστον θα φέρει τον πρώτο τους τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα