Χάρντεν – Ουέστμπρουκ: Είναι το πιο ακριβό δίδυμο στο ΝΒΑ! (pic)

Αντωνία Σπανού
Χάρντεν – Ουέστμπρουκ: Είναι το πιο ακριβό δίδυμο στο ΝΒΑ! (pic)

bet365

Τα δίδυμα που δημιουργήθηκαν στο ΝΒΑ έχουν τραβήξει όλο το φετινό ενδιαφέρον, με το πιο... ακριβό από αυτά να είναι εκείνο των Ρόκετς, με τους Χάρντεν και Ουέστμπρουκ.

Όλα όσα έγιναν στην φετινή free agency έχουν αλλάξει για τα καλά τον χάρτη του ΝΒΑ. Εκείνο το στοιχείο που έχει... κλέψει την παράσταση είναι τα δίδυμα που έχουν δημιουργηθεί στις ομάδες, με τους σταρ να έχουν αποφασίσει να έχουν κάποιον άλλον δίπλα τους, για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για τον τίτλο. Εκείνο το ζευγάρι που είναι και το πιο ακριβό στο ΝΒΑ αυτή την στιγμή είναι εκείνο του Χάρντεν με τον Ουέστμπρουκ, ενώ ακολουθεί ο Κάρι με τον Τόμπσον και στην τρίτη θέση είναι ο Ντουράντ με τον Ίρβινγκ.

Στην τέταρτη θέση είναι το δίδυμο των Κλίπερς, με Λέοναρντ και Τζορτζ, ενώ λίγο πιο κάτω είναι οι Ουόκερ και Χέιγουροντ. Τα λεφτά είναι πολλά, οι αλλαγές ακόμα περισσότερες και η αναμονή για την καινούργια σεζόν είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Στην πρώτη πεντάδα πάντως δεν εμφανίζεται το όνομα του ΛεΜπρον με τον Άντονι Ντέιβις.

The top 5 most expensive duos for the 2019-20 season!

A post shared by NBA Buzz (@officialnbabuzz) on

 

NBA Τελευταία Νέα