Αντετοκούνμπο: Και τυπικά συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς ο Θανάσης (vid & pic)

Αντετοκούνμπο: Και τυπικά συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς ο Θανάσης (vid & pic)

Φώτης Καρακούσης
Αντετοκούνμπο: Και τυπικά συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς ο Θανάσης (vid & pic)

bet365

Οικογενειακή υπόθεση είναι πλέον οι Μπακς, καθώς μετά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα... ελάφια έκαναν δικό τους επίσημα και τον αδερφό του Θανάση.

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αναφέρει σε βίντεο πως «Ο αγαπημένος μου συμπαίκτης ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο» αλλά και τις καλύτερες στιγμές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι Μπακς ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον Θανάση. Όπως σας είχαμε γράψει από το gazzetta.gr, ο πρώην πλέον φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε αποδεχθεί την πρόταση των... ελαφιών και πλέον θα είναι κάτοικος Μιλγουόκι, όπου φυσικά θα βρει τον αδερφό του Γιάννη, τον MVP του περσινού πρωταθλήματος.

Τα... ελάφια δεν ανέφεραν κάτι παραπάνω αναφορικά με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ωστόσο εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι για δύο χρόνια. Ο Θανάσης θα κάνει την δεύτερη προσπάθεια στον μαγικό πλανήτη, μιας και στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στους Νικς την περίοδο 2015-16, έχοντας δύο συμμετοχές με την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Μπακς την ερχόμενη χρονιά θα έχουν ακόμα δύο αδέρφια στη σύνθεσή τους. Φυσικά μιλάμε για τους αδερφούς Λόπεζ, τον Μπρουκ που είχαν και πέρσι και ήταν από τους πλέον κομβικούς παίκτες για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον Ρόμπιν που από το 2016 μέχρι και φέτος αγωνιζόταν στους Σικάγο Μπουλς και αποκτήθηκε το καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα