«Ο Ζάιον έχει πάρει κιλά, δεν μπορούσε να κουνηθεί στο Summer League» (vid)

Gazzetta team
«Ο Ζάιον έχει πάρει κιλά, δεν μπορούσε να κουνηθεί στο Summer League» (vid)

bet365

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο από 9 λεπτά τους Πέλικανς στο Summer League λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο, κάτι που σχολιάστηκε... αρνητικά σε εκπομπή του ESPN.

Συγκεκριμένα ο Σεθ Γκρίνμπεργκ, πάλαι ποτέ προπονητής του κολεγιακού πρωταθλήματος μιλώντας για τον Ζάιον Ουίλιαμσον στην εκπομπή «Get Up», εστίασε στα κιλά του και υπογράμμισε ότι είναι πιο βαρύς απ' ότι πέρυσι στο Ντιουκ.

«Δεν βρίσκεται σε φόρμα και τώρα έχει περισσότερα κιλά. Είδαμε ότι δεν μπορούσε να κουνηθεί στο παιχνίδι του Summer League. Λόγω των καταστάσεων τώρα και των συνθηκών, είναι πολύ πιο εύκολο να τραυματιστεί. Και πιστεύω ότι το καταλαβαίνει αυτό. Πρώτα πρέπει να δουλέψει στο σώμα του και μετά να γίνει καλός παίκτης. Δεν ανησυχώ για το παιχνίδι του. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Όμως δεν βρίσκεται σε φόρμα. Και αν δεν αποκτήσει φόρμα, δεν θα μπορέσει να βελτιώσει το παιχνίδι του στο ΝΒΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα