ΝΒΑ: Η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι... ανεπανάληπτη! (pic)

Αντωνία Σπανού
ΝΒΑ: Η επόμενη σεζόν αναμένεται να είναι... ανεπανάληπτη! (pic)

bet365

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο ΝΒΑ και οι αλλαγές στα ρόστερ κάνουν το ενδιαφέρον για την νέα σεζόν να... χτυπά κόκκινο.

Ήταν τέλος Ιουνίου όταν άνοιξε η αυλαία για την φετινή free agency και από τότε έχει γίνει ο απόλυτος «πανικός» στο ΝΒΑ. Τίποτα δεν μοιάζει με ότι είδαμε την περσινή σεζόν και οι παίκτες φάνηκε πως ήταν έτοιμοι για σαρωτικές αλλαγές. Είδαμε παίκτες να αποφασίζουν να αλλάξουν ομάδα, να δημιουργούν δυνατές μονάδες και τελικά την Δύση να κυριαρχεί έναντι της Ανατολής, έχοντας δημιουργηθεί μοναδικές ομάδες. Το ενδιαφέρον για την επόμενη σεζόν είναι τεράστιο και οι προσδοκίες ξεπερνούν και τον πιο αισιόδοξο. Όπως παραδέχτηκε και ο Ντουέν Ουέιντ η συλλογή του με τις φανέλες είναι ήδη ξεπερασμένη και θα πρέπει να συνηθίσουμε τα νέα δεδομένα.

Είναι σαφές πως στην δυτική περιφέρεια έχουν μαζευτεί πολλοί σταρ και οι «μάχες αναμένονται με ενδιαφέρον, ενώ δεν γίνεται να ξεχνάμε ότι στην Ανατολή είναι ο φετινός MVP και ηγέτης των Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Για την ώρα έχουμε Ουέστμπρουκ και Χάρντεν, ΛεΜπρον και Ντέιβις, Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ, Κάρι μαζί με Τόμπσον και Γκριν, Λιλάρντ και ΜακΚόλουμ, Ντουράντ και Ίρβινγκ (όχι άμεσα), ενώ ο Greek Freak ηγείται του Μιλγουόκι.

Χαμός!

 

NBA Τελευταία Νέα