Μπίλαπς για Καρμέλο: «Δεν έκανε ποτέ το βήμα πίσω...» (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Μπίλαπς για Καρμέλο: «Δεν έκανε ποτέ το βήμα πίσω...» (pic & vid)

bet365

O Τσόνσι Μπίλαπς μίλησε για τον Καρμέλο Άντονι και εξήγησε τον λόγο που ο Μέλο έχει μείνει εκτός ΝΒΑ, χωρίς να μπορεί να βρει ομάδα.

O πρώην ΝΒΑer και πρωταθλητής το 2004, Τσόνσι Μπίλαπς, έχει βρεθεί συμπαίκτης με τον Καρμέλο Άντονι και προσπάθησε να δώσει μια εξήγηση για την κατάσταση που έχει βρεθεί ο Μέλο.

«Αισθάνομαι άσχημα για τον Καρμέλο Άντονι και θα σας πω γιατί... Ο "Μέλο" ήταν καλός συμπαίκτης. Έκανε κάθε μέρα προπόνηση, δεν έχανε κανένα ματς. Το μόνο που θα πω - και που ξέρει ήδη από εμένα - είναι ότι το να σκοράρει 30+ πόντους σήμαινε πάρα πολλά για τον ίδιο. Σήμαινε πολλά, γιατί μπορεί να έβαζε 20-22 πόντους, η ομάδα να κέρδιζε, αλλά να νευρίαζε.

Μπορεί να είχε 36, να χάναμε και μετά να προσπαθούσε να μας ανεβάσει ψυχολογικά. Το να σκοράρει 30 πόντους σήμαινε πολλά, αλλά αν τρέξουμε τον χρόνο, θα δούμε ότι ο λόγος που δεν παίζει σήμερα στο ΝΒΑ - αν και είναι άξιος - είναι ότι τότε δεν κατάλαβε πνευματικά πως πρέπει να παίζει και να βοηθάει την ομάδα. Δεν έχει κάνει το βήμα πίσω. Δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο».

Ο Καρμέλο Άντονι δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και παραμένει από τον χειμώνα είναι εκτός δράσης.

 

NBA Τελευταία Νέα