Αντετοκούνμπο: «Να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα βραβεία» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα βραβεία» (vid)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα βραβεία» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους πάντες για το βραβείο του καλύτερου αθλητή στις ΗΠΑ και ευχήθηκε να συνεχίσει έτσι και να έρθουν ακόμα περισσότερα.

Στην βράβευσή του ως πολυτιμότερο παίκτη στο NBA (MVP), δεν άντεξε και δάκρυσε. Σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραλαμβάνοντας ένα ακόμα σπουδαίο βραβείο, το ESPY που δίνεται στον καλύτερο αθλητή στις ΗΠΑ, κρατήθηκε, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος.

Ο Έλληνας φόργουορντ ευχαρίστησε την οικογένειά του και όσους τον βοήθησαν και κυρίως τον Θεό που όπως τόνισε τον ευλόγησε με τέτοιο ταλέντο. Για το τέλος ευχήθηκε να συνεχίσει έτσι και να έρθουν ακόμα περισσότερα βραβεία.

Αναλυτικά ο Greek Freak επισήμανε κατά την βράβευσή του: «Αυτό που θα κάνω δεν θα είναι όπως η ομιλία μου για το βραβείο του MVP. Δεν θα κλάψω σήμερα. Σαν παιδί, ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κρατάω στα χέρια μου ένα βραβείο όπως το ESPY. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Αν πιστεύεις στον εαυτό σου, πράγματα όπως η βράβευση μπορούν να συμβούν. Ευχαριστώ τον Θεό, πάντα, γιατί με ευλόγησε με το απίστευτο ταλέντο και με έβαλε σε αυτή την θέση να είμαι πετυχημένος. Χωρίς αυτόν δεν θα βρισκόμουν εδώ, να κάνω αυτό που αγαπώ και να εκπληρώνω τα όνειρά μου.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, την μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τον πατέρα μου, την κοπέλα που βρίσκονταν δίπλα μου και με υποστήριζαν μέσα στην σεζόν. Σας αγαπώ μέχρι θανάτου. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να φτάσω ως εδώ, τους συμπαίκτες μου, το Μιλγουόκι. Την χώρα μου και τους φαν. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να έρθουν περισσότερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα