Ο Γιάνναρος δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ (pic)

Ο Γιάνναρος δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ (pic)

Φώτης Καρακούσης
Ο Γιάνναρος δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής στις ΗΠΑ και σίγουρα την φωτογραφία μαζί με τους Κόμπι Μπράιαντ, Μπιλ Ράσελ και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ θα την θυμάται για πάντα.

Ξεκινώντας το μπάσκετ είχε όνειρο να παίξει στο NBA, κάτι που όχι μόνο κατάφερε, αλλά κέρδισε και τον τίτλο του MVP στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως δεν σταματά εκεί, καθώς από σήμερα είναι και ο καλύτερος αθλητής στις ΗΠΑ σε όλα τα σπορ. Ναι ο Έλληνας φόργουορντ έκανε δικό του το μεγαλύτερο βραβείο που μπορεί να δοθεί σε αθλητή στην συγκεκριμένη χώρα, έναν τίτλο που τον χάρηκε ακόμα περισσότερο μετά την φωτογραφία που έβγαλε. Όχι όποια και όποια φωτογραφία, με τον Greek Freak να ποζάρει μαζί με πραγματικούς θρύλους του αθλήματος και συγκεκριμένα τους Μπιλ Ράσελ, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και Κόμπι Μπράιαντ. Μια φωτογραφία που ο καθένας θα την είχε σε περίοπτη θέση στο σπίτι του, μια φωτογραφία που έχει τους θρύλους του παρελθόντος, με έναν 24χρονο που από τόσο μικρός αρχίζει την δική του συλλογή με διακρίσεις. Μια συλλογή που όλοι ευχόμαστε να γίνει όσο μεγάλη ονειρεύεται και ο ίδιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα