Οι... λεπτομέρειες και τα bonus στα συμβόλαια των Ντουράντ και Ίρβινγκ!

Οι... λεπτομέρειες και τα bonus στα συμβόλαια των Ντουράντ και Ίρβινγκ!

Gazzetta team
Οι... λεπτομέρειες και τα bonus στα συμβόλαια των Ντουράντ και Ίρβινγκ!

bet365

Μπορεί τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι Ντουράντ και Ίρβινγκ στο Μπρούκλιν να είναι... αστρονομικά όσον αφορά τους αριθμούς ωστόσο θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν από ένα εκατομμύριο δολάρια επιπλέον για κάθε χρόνο στους Νετς.

Συγκεκριμένα και όσον αφορά τον Κέβιν Ντουράντ όταν επιστρέψει στην ενεργό δράση. Όπως είναι γνωστό υπέγραψε για τα επόμενα 3+1 χρόνια έναντι 164 εκατομμυρίων δολαρίων. Παρόλα αυτά θα μπορεί κάθε χρόνο να «γεμίζει» τον λογαριασμό του με ένα εκατομμύριο δολάρια επιπλέον εάν:

1) Οι Νετς μπουν στα playoffs, 2) Οι Νετς κερδίσουν τουλάχιστον 43 ματς, 3) ο Ντουράντ παίξει σε τουλάχιστον 50 ματς της κανονικής περιόδου και 4) ο Ντουράντ επιλεχθεί για το All Star Game.

Όσον αφορά τον Ίρβινγκ: Αυτός θα μπορεί να «βγάζει» 125.000 δολάρια για κάθε... πρόκληση που θα βγάζει εις πέρας: Όπερ και σημαίνει να παίξει σε τουλάχιστον 70 ματς της κανονικής περιόδου, να έχει λιγότερα από 2,4 λάθη, να έχει 4,6 βολές σε κάθε ματς, να σουτάρει με 88,5% από τη γραμμή των βολών, να έχει τουλάχιστον 2,8 εύστοχα τρίποντα, να κάνει λιγότερα από 2,2 φάουλ και οι Νετς να σκοράρουν 114 πόντους ανά 100 κατοχές κάθε φορά που ο Ίρβινγκ θα βρίσκεται στο παρκέ.

Εσείς τι λέτε; Θα τα πάρουν τα bonus;

 

NBA Τελευταία Νέα