Τζίμερ Φριντέτ: H βραδιά που... γύρισε κεφάλια στο ΝΒΑ με 24 πόντους! (vid)

Αντωνία Σπανού
Τζίμερ Φριντέτ: H βραδιά που... γύρισε κεφάλια στο ΝΒΑ με 24 πόντους! (vid)

bet365

O Τζίμι Φριντέτ είναι εκτός απροόπτου ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και το gazzetta.gr θυμάται την καλύτερη του βραδιά στο ΝΒΑ, με 24 πόντους κόντρα στους Νικς.

Σενεγάλη - Μπενίν με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Το «μπαμ» έγινε και ο Τζίμερ Φριντέτ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με λεπτομέρειες να απομένουν μέχρι να ανακοινωθεί ο killer από τους «πράσινους». Η πορεία του Αμερικανού είχε πάντα ως σημείο αναφοράς το... θανατηφόρο σουτ του και την ικανότητα του στο σκοράρισμα και αυτό τον όριζε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τους αριθμούς του να μιλούν από μόνοι τους. Έμαθε να βγάζει το ψωμί του με το δολοφονικό σουτ και μετά από δύο χρονιές στην Κίνα με τρομαχτικά νούμερα, δοκιμάζει την τύχη του στην Ευρώπη και την Euroleague για πρώτη φορά και θέλει να αποδείξει ότι ακόμα είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Γεννημένος το 1989 και μόλις στα 30 του χρόνια ο Φριντέτ έχει περάσει από αρκετές ομάδες στο ΝΒΑ, πριν μετακομίσει στην Κίνα και βομβαρδίζει εκεί τα καλάθια. Ο Ντουράντ έχει παλαιότερα τονίσει ότι είναι ο κορυφαίος σκόρερ του κόσμου, με τις φιλοφρονήσεις για τις ικανότητες του να έρχονται από όλο τον κόσμο. Η βραδιά πάντως που έχει να θυμάται στο ΝΒΑ είναι εκείνη της 13ης Φεβρουαρίου του 2014 όταν στην νίκη των Κινγκς επί των Νικς με 106 – 101, ο Φριντέτ μπήκε από τον πάγκο και ήταν εξαιρετικός όταν σε 27 λεπτά πέτυχε 24 πόντους με 9/14 σουτ, 6/8 τρίποντα, είχε 2 ασίστ και 2 κλεψίματα, τραβώντας τα βλέμματα του μπασκετικού κόσμου.

Τεράστια βραδιά έχει ζήσει και στην Κίνα όταν κόντρα στους Beijing Dragons ο Αμερικανός είχε 75 πόντους.

Απολαύστε τον:

 

NBA Τελευταία Νέα