Ράσελ: «Είμαι ενθουσιασμένος, ακόμα και αν είναι για λίγο» (vid)

Ράσελ: «Είμαι ενθουσιασμένος, ακόμα και αν είναι για λίγο» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ράσελ: «Είμαι ενθουσιασμένος, ακόμα και αν είναι για λίγο» (vid)

bet365

Ο Ράσελ φάνηκε να είναι συνειδητοποιημένος για τα όσα γίνονται στο ΝΒΑ και δήλωσε χαρούμενος, που ακόμα και για την ώρα είναι μέλος των Ουόριορς.

Ο Ράσελ αποκτήθηκε από τους Ουόριορς, αλλά υπάρχει η πιθανότητα αυτό να μην διαρκέσει πολύ και ο παίκτης να γίνει σύντομα trade. Αυτό δεν τον επηρεάζει και ο νεαρός δήλωσες χαρούμενος με την ευκαιρία που έχει.

«Είναι αυτό που είναι. Βάζεις τον εαυτό σου στην διαδικασία να σκεφτεί ότι θα πάει κάπου για καιρό και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν έναν χρόνο μετά. Είναι δουλειά. Το έχω εμπεδώσει αυτό και το καταλαβαίνω, οπότε όποια και αν είναι η κατάσταση, καταλαβαίνω ότι είναι δουλειά, οπότε θα δούμε. Δεν μπορώ να προβλέψω κάτι».

Ενώ συνέχισε για την ευκαιρία που μπορεί να έχει στους Ουόριορς:

«Ήξερα ότι είναι μια ευκαιρία. Ήξερα ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε πιθανότατα να είναι αλήθεια. Και έπρεπε να περιμένουμε και κάποια άλλα κομμάτια να γίνουν και μετά ήρθε στο φως. Δεν είχα ιδέα τι θα γίνει. Καταλαβαίνω πως γίνονται τα πράγματα στην λίγκα, οπότε όταν γίνονται πράγματα, σκέφτομαι ''ας το κάνουμε. Οπότε καταλαβαίνω. Ειλικρινά είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι πιο πολύ ενθουσιασμένος από οτιδήποτε. Νομίζω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να κάνω ένα ακόμα βήμα και να μάθω από ένα καλό γκρουπ που έχουν φτιάξει και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην λίγκα, οπότε είμαι σούπερ ενθουσιασμένος».

 

NBA Τελευταία Νέα