Πιτίνο: «Έξυπνη κίνηση ο Ράσελ για τους Ουόριορς»! (pic)

Πιτίνο: «Έξυπνη κίνηση ο Ράσελ για τους Ουόριορς»! (pic)

Πιτίνο: «Έξυπνη κίνηση ο Ράσελ για τους Ουόριορς»! (pic)

bet365

Ο Ρικ Πιτίνο παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις κινήσεις των ομάδων στην free agency και σχολίασε την απόκτηση του Ντ' Άντζελο Ράσελ από τους Ουόριορς.

H τριπλέτα των Ντουράντ - Ίρβινγκ - Τζόρνταν που πλέον θα συνεχίσoυν στους Νετς ήταν ίσως η πιο ηχηρή κίνηση μέχρι στιγμής στην free agency, αλλά οι Ουόριορς περίμεναν για να κάνουν το δικό τους... μπαμ!

Οι «Πολεμιστές» απέκτησαν τον Ντ' Άντζελο Ράσελ, ο οποίος είχε γίνει στόχος για πολλές ομάδες της λίγκας. Η ομάδα του Στιβ Κερ απέκτησε τον παίκτη μέσω του sign-and-trade, δίνοντάς του 4ετές συμβόλαιο με 117 εκατομμύρια δολάρια.

«Το Γκόλντεν Στέιτ έκανε σπουδαία επιλογή με τον Ντ' Άντζελο Ράσελ. Έξυπνη κίνηση! Ήταν ένας παίκτης που χρειαζόταν από τους Ουόριορς. Έξυπνη κίνηση για τους πρώην πρωταθλητές» εξήγησε ο Ρικ Πιτίνο στο Twitter.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα