Οι στοιχηματικές δίνουν 3ο φαβορί τους Λέικερς για Λέοναρντ! (poll)

Οι στοιχηματικές δίνουν 3ο φαβορί τους Λέικερς για Λέοναρντ! (poll)

Gazzetta team
Οι στοιχηματικές δίνουν 3ο φαβορί τους Λέικερς για Λέοναρντ! (poll)

bet365

«Χαμός» αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ στη free agency, με τους Ράπτορς και τους Κλίπερς να είναι τα φαβορί. Που θα καταλήξει όμως ο ΜVP των τελικών;

Είναι τεράστιος παίκτης, ένα... κομπιούτερ μέσα στο παρκέ που δεν.. νιώθει τίποτα.

Ακόμα και να διαλύεται γύρω του ο κόσμος, ο Καουάι Λέοναρντ θα πάρει πάντα τη σωστή απόφαση.

Ο Klaw κατάφερε να οδηγήσει τους Ράπτορς στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, κάνοντας πράματα και θάματα στα playoffs.

Δείτε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Λέοναρντ (21+)

Ο ηγέτης των Καναδών με τα... όργια που έκανε, κατέκτησε το 2ο βραβείο MVP των τελικών στην καριέρα του, αφού είχε ένα στην κατοχή του και με τη φανέλα των Σπερς κόντρα στους Χιτ του ΛεΜπρόν.

Μάλιστα ο Καουάι στέρησε για ακόμη μια φορά το three peat από μια ομάδα.

Το 2014 ήταν το Μαϊάμι, ενώ φέτος... καθάρισε τους Ουόριορς των Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον.

Το... καλοκαίρι αναμένεται καυτό για τον Klaw, καθώς ο παιχταράς θα είναι free agent.

Αναμένεται... σφαγή για την απόκτηση του, καθώς στο... κυνήγι του έχουν μπει πολλές ομάδες. Ποια όμως θα είναι η επόμενη ομάδα του Λέοναρντ;

Aυτή τη στιγμή οι Ράπτορς δείχνουν να έχουν το προβάδισμα.

Το Τορόντο τον λατρεύει, αφού τους χάρισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους. Βοήθησε την ομάδα να... ξορκίσει την κατάρα και επικράτησε των Ουόριορς, οι οποίοι μετρούσαν 3 πρωταθλήματα τα τελευταία 4 χρόνια.

Στον Καναδά είναι Βασιλιάς μετά από αυτά που κατάφερε φέτος και θα είναι δύσκολο να φύγει.

Οι Ράπτορς θέλουν να χτίσουν γύρω του και ο Καουάι δείχνει να βρήκε το ιδανικό μέρος για να συνεχίζει να μεγαλώνει τον μύθο του στο ΝΒΑ.

Δεύτερη ομάδα που δείχνει πιο κοντά του είναι οι Κλίπερς, οι οποίοι έχουν πολύ χώρο στο salary cap. Mια δουλεμένη ομάδα από τον Ρίβερς που δεν έχει έναν μεγάλο σταρ, αλλά πολύ καλούς παίκτες όπως ο Ουίλιαμς, ο Μπέβερλι, ο Χάρελ και ο Γκαλίνάρι.

Δείτε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Λέοναρντ (21+)

Τρίτο φαβορί αυτή τη στιγμή, αλλά πολύ μακριά από τους 2 πρώτους είναι οι Λέικερς. Η αρμάδα του ΛεΜπρόν και του Ντέιβις θέλει σαν τρελή να φτιάξει big three με Λέοναρντ, αλλά ο σταρ των Ράπτορς δεν ψήνεται στην προοπτική να γίνει μέλος μιας ομάδας που έχει ήδη 2 superstar.

Για τον Λέοναρντ θα κινηθούν τόσο οι Νικς, όσο και οι Νετς, αφού θέλουν να ανεβούν επίπεδο και να φέρουν έναν πρωταθληματικό αέρα στην πόλη. Δεν έχουν πολλές πιθανότητες, αλλά θα το παλέψουν.

Ένα... θαύμα ψάχνουν οι Σίξερς που θέλουν να βάλουν δίπλα στους Εμπίντ και Σίμονς έναν παίκτη που ανήκει στο TOP 5 της λίγκας αυτή τη στιγμή.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

NBA Τελευταία Νέα