Επιλογή Ντουράντ: Οι Νετς τις περισσότερες πιθανότητες, ακολουθούν οι Ουόριορς (poll)

Αντωνία Σπανού
Επιλογή Ντουράντ: Οι Νετς τις περισσότερες πιθανότητες, ακολουθούν οι Ουόριορς (poll)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τους Νετς να φαντάζουν τα πρώτα φαβορί και τους Ουόριορς να παραμένουν στο... παιχνίδι. Εσείς που θα θέλατε να τον δείτε;

Η σεζόν για τον Κέβιν Ντουράντ ήταν... περίεργη και στο τέλος της έγινε δύσκολη. Ο παίκτης των Ουόριορς που για ακόμα μια φορά ηγήθηκε των Πολεμιστών μέχρι το τέλος, στάθηκε άτυχος και τα πράγματα πήραν την χειρότερη τροπή που θα μπορούσαν. Ο KD τραυματίστηκε σε παιχνίδι των playoffs κόντρα στους Ρόκετς και από τότε έδωσε μια καθημερινή «μάχη» για να επιστρέψει στα παρκέ και να βοηθήσει την ομάδα του. Αυτό έγινε στους Τελικούς κόντρα στους Ράπτορς, αλλά μέσα σε μια στιγμή η ατυχία του χτύπησε την πόρτα. Πρόλαβε να παίξει μόλις 12 λεπτά πριν κόψει τον αχίλλειο του και περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, με την σεζόν να τελειώνει εντελώς άδοξα.

Με το συμβόλαιο του στους Ουόριορς να λήγει πολλά ακούστηκαν και πολλά παραπάνω γράφτηκαν με την πίεση στον Ντουράντ να είναι τεράστια. Με τον τραυματισμό του, που θα τον αφήσει όλη την επόμενη σεζόν εκτός, όλα έγιναν χειρότερα και κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει με σιγουριά τι θα γίνει και ποιο θα είναι το μέλλον του προηγούμενου MVP των Τελικών του ΝΒΑ. Αν δεν είχε συμβεί αυτή η ατυχία ο KD πιθανότατα θα άφηνε το Όκλαντ και θα έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, αφού πάντα ένιωθε ότι η κριτική που του ασκούνταν ήταν περισσότερη σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ ποτέ δεν έγινε μέλος της παρέας των υπόλοιπων παικτών των Ουόριορς.

Ο τραυματισμός πάντως άλλαξε τα δεδομένα και πλέον όλα είναι στον... αέρα με τον GM πάντως των φιναλίστ των Τελικών να ξεκαθαρίζει ότι στον παίκτη θα προταθεί μάξιμουμ συμβόλαιο, έστω και σε αυτή την κατάσταση. Τα στοιχήματα πάντως δείχνουν αυτή την στιγμή μεγάλο φαβορί τους Νετς, ενώ ακολουθούν οι Ουόριορς. Νικς και Κλίπερς είναι οι δύο άλλες ομάδες που μπαίνουν στην εξίσωση και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή του KD.

 

NBA Τελευταία Νέα