Οι Ρόκετς θέλουν τον Μπάτλερ με την... βοήθεια των Σίξερς

Αντωνία Σπανού
Οι Ρόκετς θέλουν τον Μπάτλερ με την... βοήθεια των Σίξερς

bet365

Οι Ρόκετς έχουν ως στόχο τον Τζίμι Μπάτλερ και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν μπορούν να λυθούν αν... βάλουν στο παιχνίδι τους Σίξερς.

Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι ο διακαής πόθος των Ρόκετς, που θα βρεθεί στο πλευρό του Τζέιμς Χάρντεν και θα βοηθήσει την ομάδα του Χιούστον να κάνει το βήμα παραπάνω. Αυτό δεν είναι εύκολο, αφού δεν έχουν χώρο στο salary cup και πρέπει να βρουν άλλον τρόπο να καταφέρουν να ντύσουν στα... κόκκινα τον παίκτη των Σίξερς. Η λύση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι να υπογράψει με την ομάδα της Φιλαδέλφια και μετά μέσω ανταλλαγής να βρεθεί στο Χιούστον.

Ο Μπάτλερ μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο 5 χρόνων ύψους 190 εκατομμυρίων δολαρίων, είτε 4 χρόνων και και 146.5 εκατομμυρίων. Αν γίνει αυτό δύο παίκτες σίγουρα θα κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο εκ των Καπέλα, Γκόρντον ή ακόμα και τον Πι Τζέι Τάκερ, για να μπορέσει να γίνει η συμφωνία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα