Ο Σακίλ πρόσφερε γέλιο μέχρι δακρύων στα βραβεία του NBA (vid)

Ο Σακίλ πρόσφερε γέλιο μέχρι δακρύων στα βραβεία του NBA (vid)

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νηλ πρόσφερε απίστευτο γέλιο σε ένα μοναδικό show που έκανε πριν την έναρξη των βραβείων του NBA.

Ο Σακίλ Ο' Νηλ πρόφερε άφθονο γέλιο στα βραβεία του NBA. Πριν καν αυτά ξεκινήσουν κι ενώ ήταν στο καμαρίνι του.

Αρχικά μίλησε με τον Τζίμι Κίμελ ο οποίος του έδωσε κάποιες συμβουλές για να ξεπεράσει το άγχος του. Η σημαντικότερη ήταν να αισθάνεται πως όλος ο κόσμος είναι μέσα στο εσώρουχό του.

Στη συνέχεια είχε ένα ατύχημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του και όταν επιτέλους βγήκε στην αίθουσα ακολούθησε χαμός, ένα ραπ τραγούδι και ένας μονόλογος.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, αλλά πρέπει να κάνω έναν μονόλογο. Εντάξει είμαι, είναι εύκολο όσο και όταν σουτάρω βολή. Εχω αδυνατίσει και ξέρεις πώς το κατάφερα Τσαρλς Μπάρκλεϊ; Πήρα διαζύγιο. Η πρώην γυναίκα μου είναι εξαιρετική σπιτονοικοκυρά. Κρατούσε τρία σπίτια. Στο Ορλάντο, στο Μαΐάμι και στο Λος Άντζελες. Το NBA έχει φρέσκια.. σάρκα όπως ο Τρέι Γιάνγκ, Λούκα Ντόντσιτς, αλλά έχουμε και δύο θρύλους που τους αποκαλούμε με ένα μόνο όνομα. Μπερντ, Μάτζικ, Σακ. Συγγνώμη Κόμπι, αλλά το δικό σου όνομα χωρίζεται σε δύο μέρη (Κο μπι) οπότε δεν προκρίνεσαι ως θρύλος.

Ο Ντέιβις πήγε στους Λέικερς. Για να τον αποκτήσουν έπρεπε να κόψουν τα.... Μπολ τους. Ήταν σπουδαία σεζόν, ένα χειροκρότημα στους Ράπτορς. Κέρδισαν τους Ουόριορ. Δεν κάνω λάθος. Μόνο έναν αντιμετώπισαν, η υπόλοιπη ομάδα ήταν τραυματίες. Ο Σιάκαμ βρίσκεται κοντά μας. Συγχαρητήρια, Αγαπώ τον Λέοναρντ, τον Νερς και την μασκότ τους τον Ντρέικ».

 

NBA Τελευταία Νέα