Μπέκαμ για Ντουράντ: «Ξέρω πως αισθάνεται, αλλά είναι δυνατός...» (pic)

Μπέκαμ για Ντουράντ: «Ξέρω πως αισθάνεται, αλλά είναι δυνατός...» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπέκαμ για Ντουράντ: «Ξέρω πως αισθάνεται, αλλά είναι δυνατός...» (pic)

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γνωρίζει πολύ καλά από τραυματισμούς και δη από ζημιά στον Αχίλλειο τένοντα και θέλησε να στείλει δύναμη στον Κέβιν Ντουράντ μετά το σοβαρότατο πρόβλημα που απέκτησε στο 5ο παιχνίδι των Τελικών του ΝΒΑ.

Ο KD απουσίαζε έναν μήνα με τραυματισμό και μόλις επέστρεψε για να βοηθήσει τους Ουόριορς, υπέστη νέα ζημιά και κατά πάσα πιθανότητα προκλήθηκε ρήξη στον Αχίλλειο τένοντα, πράγμα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Ο Ντουράντ ήθελε πολύ να βοηθήσει την ομάδα του να μη χάσει το πρωτάθλημα με τη σειρά στο 3-1, οι συμπαίκτες του έκαναν τα πάντα και για εκείνον, μειώνοντας τη σειρά σε 3-2 ενόψει του 6ου τελικού και ο KD είναι ξανά στα πιτς, με σοβαρό πρόβλημα.

Ο «Μπεκς», γνωρίζοντας πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι στο ψυχολογικό κομμάτι να πρέπει ν' αντιμετωπίσει ένας αθλητής τοπ επιπέδου απανωτούς και σοβαρούς τραυματισμούς, θυμήθηκε τις δικές του στιγμές με τη ρήξη του Αχίλλειου τένοντα και έστειλε μήνυμα στον KD στα social media...

«Ως κάποιος που έχει υποφέρει με τέτοιου είδους τραυματισμό, καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεται ο KD αυτή τη στιγμή... Πονάει και του δημιουργούνται αμφιβολίες...

Αυτός, όμως, δεν είναι ένας συνηθισμένος άνδρας. Είναι κάποιος με αποφασιστικότητα, αφοσίωση, δύναμη, θέληση και είναι σκληρός για να ξεπεράσει τα προβλήματα. Καλή ανάρρωση» έγραψε ο Άγγλος σούπερ σταρ.

 

NBA Τελευταία Νέα