Στους Τίμπεργουλβς (Περιστέρι) το «δαχτυλίδι» του 1ου NBA Jr League Greece! (gTV)

Gazzetta team
Στους Τίμπεργουλβς (Περιστέρι) το «δαχτυλίδι» του 1ου NBA Jr League Greece! (gTV)

bet365

Ο ΓΣ Περιστερίου ήταν ο μεγάλος νικητής του Final 4 του NBA Jr Greece Basketball League, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece College.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Jr. NBA Greece Basketball League στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του Deree – The American College of Greece. Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότεροι από εξακόσιοι (600) αθλητές και διεξήχθησαν 136 αγώνες σε διάρκεια τεσσάρων μηνών με τη συμμετοχή τριάντα (30) ομάδων.

Οι τελικοί της διοργάνωσης διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 08 & 09 Ιουνίου με νικήτρια την ομάδα των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου), η οποία επικράτησε 67-39 στον τελικό των Washington Wizards (ΔΑΣ Δραπετσώνας). Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα των New Orleans Pelicans (ΓΣ Απόλλων) η οποία επικράτησε 52-44 των Milwaukee Bucks (ΑΟ Γαλατσίου), που κατετάγησαν 4οι.

Οι νικητές των διαγωνισμών ήταν οι εξής:
Στον "Dole Hot Shot Contest" νικήτρια ήταν η ομάδα των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου) με τους αθλητές, Ανδρέα Κουστένη και Γιώργο Μητρόπουλο.
Στον "Sustenium Choco Three-Point Contest" νικητής στέφθηκε ο αθλητής των Orlando Magic (Νέα Ιωνία), Βαγγέλης Χριστόπουλος.
MVP του 1ου Jr. NBA Greece Basketball League αναδείχθηκε ο Γιάννης Μαραγκουδάκης των Minnesota Timberwolves (Γ.Σ. Περιστερίου).

Το παρών έδωσαν ο πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη και παλαίμαχος διεθνής σέντερ, Ευθύμης Ρεντζιάς, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ, Γιάννης Αλεξόπουλος, ο επικεφαλής του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΣΚΑ και παλαίμαχος διεθνής play-maker, Γιώργος Καλαϊτζής, ο παλαίμαχος διεθνής καλοθοσφαιριστής, Άγγελος Κορωνιός, καθώς επίσης και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, Τάσος Πηλοϊδης.

 

NBA Τελευταία Νέα