Κυρανάκης: Μετά τις εκλογές, ΝΒΑ μέχρι το πρωί! (gTV)

Κυρανάκης: Μετά τις εκλογές, ΝΒΑ μέχρι το πρωί! (gTV)

bet365

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ξεπέρασε την υπερένταση του 2ου γύρου των εκλογών, βλέποντας το Game 2 των εφετινών τελικών παρέα με δύο φίλους και τον Αντώνη Καλκαβούρα. Πίτσες, μπύρες και σπαρταριστές μπασκετικές ατάκες μέχρι τελικής πτώσεως.

Είναι νέος, μοντέρνος, έχει μεγάλη όρεξη να προσφέρει στην πολιτική ζωή του τόπου, αλλά για μας τους μπασκετικούς, έχει μεγαλύτερη αξία ότι είναι λάτρης της πορτοκαλί μπάλας και παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά του, βρίσκει το «κουράγιο» και ξενυχτάει για να παρακολουθήσει live τους αγώνες του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς και όχι μόνο. Όχι τίποτε άλλο, αλλά σχολιάζει συχνά-πυκνά στα μπασκετικά άρθρα του Νίκου Καρφή. Gazzetta να περάσει, δεν βρίζω...

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, πρώην αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος θα διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο τομέα της Αθήνας. Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών, μάλιστα, ο 32χρονος πολιτικός αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο από την πίεση της εκλογικής διαδικασίας, οργανώνοντας ένα μπασκετικό “σουαρέ” στο σπίτι του, με φόντο το «I love this game».

Γι' αυτό λοιπόν, αν σας πέρασε από το μυαλό ότι στο video που ακολουθεί θα μας δείτε να μιλάμε για πολιτική, είστε εντελώς εκτός θέματος! Η συνεύρεσή μας είχε καθαρά μπασκετικό χαρακτήρα, απλά τον αρχικό προγραμματισμό, μας τον χάλασε ο αποκλεισμός των «ελαφιών» από τους Ράπτορς και η απουσία του “Greek Freak” από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Σαν γνήσιοι NBA fans, όμως, αποδειχτήκαμε συνεπείς στο ραντεβού μας για μία μπασκετική συζήτηση με πίτσες, μπύρες αλλά και πολύ... μπάσκετ! Ευτυχώς που το Game 2 ανάμεσα σε Ράπτορς και Ουόριορς είχε συγκλονιστική εξέλιξη, οπότε χαλάλι το ξενύχτι μέχρι τα χαράματα. Η συνέχεια στο video που ακολουθεί!

 

NBA Τελευταία Νέα