Τελικοί ΝΒΑ: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για τις ΗΠΑ, μυθικό ρεκόρ για τον Καναδά!

Αντωνία Σπανού
Τελικοί ΝΒΑ: Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για τις ΗΠΑ, μυθικό ρεκόρ για τον Καναδά!

bet365

Οι Τελικοί του ΝΒΑ μεταξύ Ράπτορς και Ουόριορς έχουν μια ιδιαίτερη κατάσταση, αφού η τηλεθέαση στις ΗΠΑ πάτωσε, ενώ έκανε ρεκόρ στον Καναδά.

Περίεργη η συνθήκη με τους φετινούς Τελικούς του ΝΒΑ αφού οι Ουόριορς παίζουν κόντρα στους Ράπτορς και μπορεί οι Καναδοί να το χαίρονται με την ψυχή τους, η τηλεθέαση πάντως στις ΗΠΑ ήταν απογοητευτική.

Δύο είναι οι λόγοι σύμφωνα με το ESPN, με τον έναν να είναι ότι δεν παίζει ο ΛεΜπρον σε αυτούς και ο δεύτερος ότι οι Καναδοί δεν μπορούν να μετρηθούν.

Ο πρώτος Τελικός έκανε αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας στις ΗΠΑ, με τους τηλεθεατές του Καναδά να μην μετριούνται. Αντίθετα, ήταν το παιχνίδι με την μεγαλύτερη τηλεθέαση της ιστορίας για εκείνους.

Ο Άνταμ Σίλβερ σχολίασε: «Υπάρχει ένας ρεαλισμός σε αυτά τα νούμερα. Τα προσέχω. Προσέχω και τα νούμερα του Καναδά, που κάναμε ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών. Αναγνωρίζω ότι αλλάζει ο χάρτης της τηλεθέασης. Ξέραμε ότι θα πέσουμε με τον να μην έχουμε δύο αμερικάνικες ομάδες και είχαμε 8 χρόνια να στερηθούμε τον ΛεΜπρον».

Πάντως, όλα είναι αντίθετα στον Καναδά, αφού 7.4 εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν το παιχνίδι, ποσοστό που φτάνει το 20% του πληθυσμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα