NBA: «Ποιον θα επιλέγατε για το τελευταίο σουτ των Τελικών;» (pic)

NBA: «Ποιον θα επιλέγατε για το τελευταίο σουτ των Τελικών;» (pic)

bet365

To NBA TV έθεσε το ερώτημα, με τους Τελικούς να είναι προ των πυλών και σας καλεί να αποφασίσετε ποιον από τους πρωταγωνιστές θα θέλατε να πάρει το τελευταίο σουτ.

Ουόριορς και Ράπτορς διένυσαν μια τεράστια διαδρομή όλη την σεζόν και οι είναι οι δύο ομάδες που κατάφεραν και έφτασαν στους Τελικούς του ΝΒΑ. Οι Πρωταθλητές είναι πανέτοιμοι να υπερασπιστούν το «στέμμα» τους, ενώ η ομάδα του Τορόντο να γράψει ιστορία και να ολοκληρώσει το φετινό της θαύμα. Οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να φτάσουν μέχρι αυτό το σημείο και δεν πρόκειται να υποχωρήσουν πριν φτάσουν στον τελικό τους στόχο.

Οι πρωταγωνιστές είναι πανέτοιμοι και το NBA TV θέτει το ερώτημα για να μας ζεστάνει πριν την έναρξη. Ποιον θα προτιμούσατε να πάρει το τελευταίο σουτ του αγώνα;

  • ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

O γνωστός και μη εξαιρετέος Στεφ Κάρι. Ο γκαρντ των πρωταθλητών έχει αποδείξει τι είναι ικανός να κάνει μέσα στο παρκέ, την ποιότητα του και την ψυχραιμία του και είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών για τους Ουόριορς. Στην φετινή διαδρομή δεν έχει δίπλα του τον KD, ξέρει ότι οφείλει να κάνει το κάτι παραπάνω και το κάνει με τεράστια επιτυχία μέχρι εδώ. Έχει εμπειρία και όταν η μπάλα καίει είναι ένας από εκείνους που θα προσπαθήσει να πάρει την τελευταία προσπάθεια για την ομάδα του.

  • ΚΑΟΥΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤ

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής μέχρι τώρα. Ο Λεόναρντ μετά την καταστροφική σεζόν πέρυσι και την καλή χρονιά που έκανε με τους Ράπτορς στα playoffs έχει βρει τον εαυτό του και είναι ο βασικός λόγος για τα επιτεύγματα της ομάδας του. Είναι ηγέτης, είναι εκείνος που ψάχνουν όλοι στα δύσκολα και είναι σίγουρο ότι έτσι θα πορευτούν οι Ράπτορς και σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια της σεζόν. Ο Λέοναρντ είναι on fire και αυτό είναι φανερό σε συμπαίκτες και αντιπάλους.

  • ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ

Το... πυροβόλο των Ουόριορς, ο Κλει Τόμπσον, μπαίνει και αυτός με την σειρά του στην εξίσωση. Ο έτερος splash brother, με την απουσία του Ντουράντ, έχει μεγαλύτερο ρόλο και γνωρίζει και ο ίδιος ότι έχει έρθει η ώρα του. Προφανώς και έχει εμπειρία, όπως και οι περισσότεροι από τους Πολεμιστές, ξέρει τις ευθύνες του και θα βγει στο παρκέ με σκοπό να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ' όλους. Να σκοράρει. Θα θέλατε την μπάλα στα χέρια του στο τελευταίο σουτ;

  • ΚΑΙΛ ΛΑΟΥΡΙ

Είναι εκείνος που ενώνει τους... παλιούς Ράπτορς με τον νέο αέρα που έφερε μαζί του ο Λέοναρντ. Ο Λάουρι είδε τον καλό του φίλο, τον ΝτεΡόζαν, να φεύγει και είδε τον Λέοναρντ να έρχεται και να αλλάζει επίπεδο την ομάδα που υπηρετεί τόσα χρόνια. Ο Λάουρι όταν είναι καλός, είναι... πολύ καλός, είναι κλειδί η απόδοση του για την ομάδα του Τορόντο και οφείλει να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο του, για να έχει τύχει η ομάδα του και φυσικά βοήθεια ο Καουάι. Το τελευταίο σουτ δεν είναι εκείνο που τον χαρακτηρίζει, αλλά η... τελευταία ασίστ σίγουρα.

 

NBA Τελευταία Νέα