Ο τεράστιος Τζινόμπιλι υποκλίθηκε στον MVP Λαπροβίτολα (vid)

Ο τεράστιος Τζινόμπιλι υποκλίθηκε στον MVP Λαπροβίτολα (vid)

bet365

Ο Νίκο Λαπροβίτολα έχει σαρώσει τις ατομικές διακρίσεις στην Ισπανία και το τελευταίο «παράσημο» σε ό,τι έχει να κάνει τις επιδόσεις του φέτος είναι τα... συγχαρητήρια του Μανού Τζινόμπιλι.

Ο Αργετινός άσος οδήγησε την Μπανταλόνα στα playoffs, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της Liga Endesa κι αναδείχτηκε MVP, κορυφαίος Λατινοαμερικανός και πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση.

Για όλους τους παραπάνω λόγους δέχτηκε τα συγχαρητήρια του άλλοτε συμπαίκτη του στους Σπερς και την εθνική Αργεντινής, Μανού Τζινόμπιλι:

«Αγαπημένε μου Νίκολα, μόλις ενημερώθηκα ότι αναδείχθηκες MVP στην Ισπανία. Απίθανο! Τι τεράστιο επίτευγμα! Χαίρομαι πάρα πολύ για εσένα. Ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ, σε εκτιμώ κι απόλαυσα το γεγονός ότι παίξαμε μαζί. Κάθε ορά που κάτι καλό συμβαίνει στην καριέρα σου, νιώθω πολύ ικανοποιημένος. Σου εύχομαι τα καλύτερα! Απόλαυσέ το, συνέχισε να βελτιώνεσαι και συνέχισε να απολαμβάνεις αυτό το υπέροχο σπορ. Μια μεγάλη αγκαλιά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα