Σεκιούριτι των Μπακς δεν αναγνώρισε τον Τζέρεμι Λιν!

Σεκιούριτι των Μπακς δεν αναγνώρισε τον Τζέρεμι Λιν!

bet365

Σεκιούριτι των Μπακς δεν αναγνώρισε τον Τζέρεμι Λιν που πήγαινε να επιβιβαστεί στο πούλμαν των Ράπτορς και του ζητούσε πάσο για να τον αφήσει.

Σε περιπέτειες μπήκε ο Τζέρεμι Λιν, αφού ένας σεκιούριτι των Μπακς δεν τον αναγνώρισε και του έκανε την ζωή δύσκολη. Ο παίκτης πήγαινε να μπει στο πούλμαν των Ράπτορς, αλλά για κακή του τύχη δεν έπεσε σε... φίλο του ΝΒΑ και δεν τον αναγνώρισε. Του ζήτησε το πάσο του, ο παίκτης απάντησε και κάπως έτσι ο Λιν παραδέχτηκε ότι του συμβαίνει συχνά.

«Μετά τον δεύτερο αγώνα στο Μιλγουόκι, πήγαινα να μπω στο πούλμαν της ομάδας, όταν ένας από τους τύπους του γηπέδου μου φώναξε, 'Πού νομίζεις ότι πας;'. Εγώ του απάντησα ότι πηγαίνω στο πούλμαν της ομάδας και μου λέει, 'Τι; Πού είναι το πάσο σου;'. Του είπα ότι δεν έχω πάσο. Συμβαίνει σε πολλά γήπεδα, οπότε το έχω συνηθίσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα