O Ντουράντ δεν πιστεύει ότι οι Ουόριορς είναι καλύτεροι χωρίς εκείνον! (vid)

O Ντουράντ δεν πιστεύει ότι οι Ουόριορς είναι καλύτεροι χωρίς εκείνον! (vid)

O Ντουράντ δεν πιστεύει ότι οι Ουόριορς είναι καλύτεροι χωρίς εκείνον! (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε για τον τραυματισμό του, ενώ δεν συμφωνεί με την ιδέα ότι οι Ουόριορς είναι καλύτεροι χωρίς εκείνον.

Ο KD βρίσκεται εκτός από τις 8 Μαϊού όταν και τραυματίστηκε και ακόμα δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στην δράση με την αγωνία να μεγαλώνει για το αν θα προλάβει τους Τελικούς. Ο Ντουράντ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και παραδέχτηκε ότι έχει τις αμφιβολίες του για το αν οι Ουόριορς είναι καλύτεροι χωρίς εκείνον.

«Είναι έτσι από την ημέρα που ήρθα. Είναι οι Ουόριορς και ο KD. Το καταλαβαίνω αυτό και ένιωθα ότι οι συμπαίκτες μου και ο οργανισμός ξέρουν τι έχω κάνει εντός και εκτός παρκέ για να γίνω μέρος της κουλτούρας, να αφήσω το σημάδι μου. Ξέρω τι φέρνω στην ομάδα, αλλά επίσης ξέρω ότι πολλοί δεν θέλουν να μας βλέπουν ενωμένους και το καταλαβαίνω», τόνισε ο Ντουράντ και συνέχισε για το ότι βλέπει συνέχεια στα social media ότι η ομάδα του είναι καλύτερη χωρίς εκείνον, παρά τα σχόλια των συμπαικτών του.

«Είναι δύσκολο να ξεφύγω από αυτό επειδή παρακολουθώ το παιχνίδι και αυτό είναι που συζητάνε όλοι. Θέλω να συγκεντρωθώ στην αποθεραπεία μου, αλλά παράλληλα θέλω να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους απολαύσω από μια άλλη οπτική. Πολλοί από τους συμπαίκτες μου κάθονται στην καρέκλα και φωνάζουν για τους υπόλοιπους, τους βασικούς, και τώρα έχω την ευκαιρία να κάνω το ίδιο.

Ανοίγω την τηλεόραση και ακούω τον ήχο. Ως παίκτης το σκέφτομαι αυτό- σκέφτομαι δεν είναι αλήθεια. Αυτά δεν είναι δεδομένα από την μπασκετική πλευρά. Είμαι ανταγωνιστικός -και εμένα μου αρέσει να μιλάω για μπάσκετ- οπότε αν πεις κάτι τέτοιο θα το σκεφτώ. Είναι διασκεδαστικό, είναι κουλ, αλλά ξέρω την αλήθεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα