Ο Drake έκανε insta story με σχόλιο θαυμαστή του για... τον προπονητή των Μπακς (pic)

Ο Drake έκανε insta story με σχόλιο θαυμαστή του για... τον προπονητή των Μπακς (pic)

bet365

O Ντρέικ πρώτα έκανε λάικ και έπειτα ανέβασε στο instagram σχόλιο που τον υπερασπίζεται απέναντι στην κριτική που δέχεται από τους Μπακς.

Οι Μπακς έχουν γίνει έξαλλοι με τις αντιδράσεις του Ντρέικ στο Τορόντο, καθώς και με το ότι βρίσκεται μέσα στο παρκέ. Πρώτα απάντησε ο εκπρόσωπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σχολίασε τις αντιδράσεις του γνωστού ράπερ, ενώ και ο προπονητής των Μπακς τόνισε ότι δεν έχει θέση στο παρκέ. Ο Drake έδωσε την δική του απάντηση και αφού πρώτα έκανε λάικ σε σχόλιο που τον υπερασπίζεται έπειτα το ανέβασε και στο instagram του.

Το σχόλιο αναφέρει: «τα μίντια πρέπει να αποδεχτούν τον απλό κανόνα των Maiami Hurricanes που είναι από την δεκαετία του '80. Αν δεν θες ο αντίπαλος να πανηγυρίζει και να χορεύει, απόφυγε να σκοράρει, να νικάει ή να πετυχαίνει. Ξεπεράστε το και προχωρήστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα