Κερ: «Eλπίζω να πάρει την προσοχή που αξίζει και να μην υποτιμηθεί η επιτυχία μας» (vid)

Κερ: «Eλπίζω να πάρει την προσοχή που αξίζει και να μην υποτιμηθεί η επιτυχία μας» (vid)

bet365

O Στιβ Κερ μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του και τόνισε ότι δεν θα ήθελε να υποτιμηθούν όλα όσα έχουν καταφέρει οι Ουόριορς.

Οι Πρωταθλητές θα είναι στους Τελικούς για να υπερασπιστούν το τίτλο τους και ο Στιβ Κερ δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος γι' αυτό, απλά τόνισε το γεγονός ότι δεν θέλει να θεωρηθεί δεδομένη και αυτή η επιτυχία των παικτών του.

«Ελπίζω να πάρει την προσοχή που της αξίζει και να μην υποτιμηθεί. Πέντε συνεχόμενοι Τελικοί, δεν έχει γίνει από το 60΄ τους Σέλτικς και δεν έχει γίνει για κάποιον λόγο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω τι να πω για το ανταγωνιστικό πνεύμα που έχουν οι παίκτες μου και την κουλτούρα που έχουν χτίσει μαζί. Το να παίζουμε χωρίς τον Κέβιν αυτά τα ματς μας έχει βάλει σε δύσκολη θέση και οι παίκτες μας έκαναν step up με τρομερό τρόπο.

Το έχουμε περάσει και με τον Στεφ πριν από μερικά χρόνια. Η ομάδα μπορεί να το κάνει. Όταν κάποιος πέφτει βρίσκουν έναν τρόπο να ενωθούν, να είναι ανταγωνιστικοί και να κερδίζουν. Η εμπειρία των τίτλων σε βοηθά σε τέτοιες στιγμές και σε βοηθούν να πας μπροστά και να φεύγεις με νίκες σαν την σημερινή».

 

NBA Τελευταία Νέα