Μπλέιζερς-Ουόριορς: Η φοβερή εμφάνιση του Γκριν στον τρίτο τελικό (vid)

Μπλέιζερς-Ουόριορς: Η φοβερή εμφάνιση του Γκριν στον τρίτο τελικό (vid)

bet365

Μεγάλη, πολλή μεγάλη εμφάνιση από τον Γκριν στον τρίτο τελικό της Δύσης, με τον φόργουορντ των Ουόριορς να πετυχαίνει triple double και να οδηγεί τους... πολεμιστές στο 3-0 επί των Μπλέιζερς!

Τις προηγούμενες ημέρες απαντώντας στα όσα γράφονται σχετικά με τον αν οι Ουόριορς είναι καλύτεροι τώρα που λείπει λόγω τραυματισμού ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε δηλώσει: «Είναι βλάκας όποιος το πιστεύει. Είναι πολύ βλάκας. Δεν νομίζω πως υπάρχει άτομο στα αποδυτήρια μας που το πιστεύει αυτό». Σήμερα και στον τρίτο τελικό ο Γκριν θέλησε να αφήσει τα λόγια και να ασχοληθεί με τις πράξεις.

Ο σκληροτράχηλος φόργουορντ έκανε φοβερό παιχνίδι απέναντι στους Μπλέιζερς, πέτυχε triple double και οδήγησε την ομάδα του στο 3-0, θέλοντας πλέον ακόμα μία νίκη για να περάσει στους τελικούς του NBA, όπου εκεί μακάρι φυσικά να βρει απέναντί του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Ουόριορς.

Στο Πόρτλαντ ο Γκριν αγωνίστηκε 38 λεπτά και είχε 20 πόντους με 6/11 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 8/9 βολές. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, καθώς κατέβασε 13 ριμπάουντ, έδωσε 12 ασίστ, έκανε 4 κλεψίματα, έριξε 1 τάπα και υπέπεσε σε μόλις 2 λάθη. Απλά απολαυστικός όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

 

NBA Τελευταία Νέα