Όντομ: «Χρησιμοποίησα ψεύτικο πέος για να περάσω το αντιντόπινγκ κοντρόλ για την Αθήνα»

Gazzetta team
Όντομ: «Χρησιμοποίησα ψεύτικο πέος για να περάσω το αντιντόπινγκ κοντρόλ για την Αθήνα»

bet365

Ο ΛαΜαρ Όντομ παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος για να περάσει το αντιντόπινγκ κοντρόλ και να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Ακόμα μια εξομολόγηση από τον ΛαΜάρ Όντομ για το παρελθόν του είναι κάπως... περίεργη. Ο πρώην ΝΒΑer παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε ψεύτικο πέος για να περάσει αντιντόπινγκ κοντρόλ για να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

«Κάπνιζα μαριχουάνα κάθε μέρα, δεν υπήρχε περίπτωση να περάσω. Πανικοβλήθηκα. Αρχίσαμε να γκουγκλάρουμε για ψεύτικα μόρια και να ψάχνουμε τρόπους να περάσω το αντιντόπινγκ κοντρόλ. Μετά από έρευνα βρήκαμε ένα τεράστιο και μαύρο που έφτασε την επόμενη ημέρα.

Έβαλα τον προπονητή μου να ουρήσει μέσα στο ψεύτικο μόριο. Κατέβασα το παντελόνι μου, το έβγαλα έξω προσεχτικά, έπρεπε να το πιέσω για να βγουν τα ούρα».

Τελικά, ο Όντομ πέρασε το τεστ και παραδέχτηκε ότι ήταν σίγουρος ότι αυτό δεν πρόκειται να τα κατάφερνε. Τελικά, η εθνική ομάδα της Αμερικής πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς της Αθήνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα