Μπάρκλεϊ και Σακίλ πιστεύουν ότι MVP θα είναι Αντετοκούνμπο! (vid)

Μπάρκλεϊ και Σακίλ πιστεύουν ότι MVP θα είναι Αντετοκούνμπο! (vid)

Μπάρκλεϊ και Σακίλ πιστεύουν ότι MVP θα είναι Αντετοκούνμπο! (vid)

bet365

Για ακόμα μια φορά οι Σακίλ και Μπάρκλεϊ δήλωσαν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκείνος που αξίζει να είναι ο φετινός MVP του ΝΒΑ.

Πιστεύουν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το βραβείο MVP και δεν διστάζουν να το λένε σε κάθε ευκαιρία. Σακίλ Ο' Νιλ και Μπάρκλεϊ με αφορμή τις επίσημες υποψηφιότητες για τους φετινούς MVP έκαναν ξεκάθαρο πως ο «Greek Freak» αξίζει να είναι εκείνος ο πολυτιμότερος, αφού τον βοηθά ότι οι Μπακς έχουν κάνει πράγματα και θαύματα την φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Μπάρκλεϊ τόνισε:

«Εγώ θα ψήφιζα τον Γιάννη και ο Χάρντεν θα ήταν δεύτερος σε κοντινή απόσταση. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο. Εκείνος που είναι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ κερδίζει. Κατά τη γνώμη μου, ήταν ο κορυφαίος παίκτης σε όλη τη σεζόν. Όταν είσαι υποψήφιος MVP αλλά και για το βραβείο του καλύτερου αμυντικού, για μένα δεν τίθεται καν ερώτημα».

Ενώ ο Σακίλ μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

«Θα συμφωνήσω με τον Τσακ. Θα πάω και εγώ με τον Γιάννη, παρά τα όσα έκανε ο Τζέιμς. Ο Χάρντεν δεν μαρκάρεται, αλλά ο Γιάννης έκανε καταπληκτική σεζόν και ήταν στην καλύτερη ομάδα. Αυτός ο τύπος είναι αποφασισμένος και δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν το βραβείο. Λέει στον κόσμο πως θα είναι δικό του τα επόμενα δέκα χρόνια»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα