Σεθ για Στεφ Κάρι: «Προσπαθούσα να μπω στο κεφάλι του»

Σεθ για Στεφ Κάρι: «Προσπαθούσα να μπω στο κεφάλι του»

bet365

Στεφ και Σεθ Κάρι έκαναν σπουδαίο ματς και η μεταξύ τους σύγκρουση και όσα έγιναν είχαν ξεχωριστό ενδιαφέρον, πέρα από την τελική επικράτηση των Ουόριορς.

Η οικογένεια Κάρι βιώνει μια πολύ περίεργη και τιμητική κατάσταση συγχρόνως. Οι γονείς βλέπουν τους δύο γιους τους να αγωνίζονται στους Τελικούς της Δύσης, πανηγυρίζουν με άλλες φανέλες σουτ της αντίπαλης ομάδας και γενικά τα συναισθήματα είναι μπερδεμένα και για τους ίδιους τους παίκτες. Οι δυο τους είναι αντίπαλοι μέσα στο παρκέ όπως έκαναν όταν ήταν μικροί και οι σκέψεις τους δεν μπορούν παρά να είναι... περίεργες.

Η Σόνια Κάρι μπορεί να αρνήθηκε τον τίτλο της... βασιλικής οικογένειας και όλους τους τίτλους γενικά που έχουν δοθεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον είναι ξεχωριστό.

«Σε ένα μήνυμα που έστειλα στους γιους μου τους είπα, 'ο Θεός είναι ο λόγος που η οικογένεια μας είναι σε αυτή την θέση. Οπότε αν μας βοήθησε να φτάσουμε εδώ , είναι στο χέρι μας να τον εκπροσωπήσουμε όπως πρέπει στις κερκίδες και στο γήπεδο και παντού». Τα δύο αδέλφια τα πήγαν εξαιρετικά στο παρκέ, αλλά οι Ουόριορς δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης.

«Μας βγήκε σήμερα», σχολίασε ο Στεφ. «Έπαιξε καλά ο Σεθ και εμείς νικήσαμε», ως μεγάλος αδελφός είπε κάτι καλό, αλλά ο Σεθ ήθελε την νίκη και το ίδιο και η μητέρα του για εκείνον.

«Ξέρετε ποιες είναι οι προσευχές μου; Ο Σεθ να κλέψει την μπάλα από τον Στεφ, να τρέξει και να πετύχει ένα σουτ και να σηκώσει τα χέρια του».

Ο Σεθ το έκανε αυτό. Τρία από τα τέσσερα κλεψίματα του ήταν από τον μεγαλύτερο αδελφό του. «Νιώθω σαν να έχω δει όλα τα ματς των Ουόριορς τα τελευταία 10 χρόνια. Κάθε παιχνίδι του Στεφ. Οπότε ξέρω κάποια πράγματα που του αρέσει να κάνει και αρέσει και στην ομάδα του να κάνουν».

Πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα για τους Μπλέιζερς, αφού η δουλειά τους δεν είναι εύκολη.

Ο Σεθ πήρε την ψυχολογία με μεγάλα σουτ, έφτασε κοντά στο να πιστέψει, αλλά τα πράγματα άλλαξαν. Ο μεγάλος του αδελφός πήγε στην γραμμή για τρεις κρίσιμες βολές 2:01 πριν το τέλος. Ο Σεθ πήγε κοντά του και του ψιθύρισε, «αυτή είναι η 70η στην σειρά». Ο Στεφ άλλαξε την ρουτίνα του και κοίταξε τον αδελφό του. «Ήθελα να μπω στο κεφάλι του», θα παραδεχτεί ο παίκτης των Μπλέιζερς.

Με κοίταξε και απάντησε, «ΟΚ, τώρα θα είναι 72» και πέτυχε και τις δύο. Όπως και να καταλήξει η σειρά πάντα θα είναι μοναδική για την οικογένεια Κάρι και θα την θυμούνται για πάντα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα