Δεν θέλουν να δώσουν στους Λέικερς τον Ντέιβις

Gazzetta team
Δεν θέλουν να δώσουν στους Λέικερς τον Ντέιβις

bet365

Κάτι καλύτερο από το νούμερο 4 του draft ψάχνουν οι Πέλικανς προκειμένου να δώσουν τον Άντονι Ντέιβις με τα δημοσιεύματα από την Αμερική να κάνουν λόγο πως δύσκολα θα πουν ναι σε πρόταση των Λέικερς.

Από την στιγμή που οι Πέλικανς ήταν τυχεροί παίρνοντας το νούμερο 1 του ερχόμενου draft, άρχισαν και τα σενάρια σχετικά με το τι θα γίνει με τον Άντονι Ντέιβις. Μπορεί στην σκέψη του να υπάρχουν στην ομάδα οι Ουίλιαμσον με τον Ντέιβις πολλοί αντίπαλοι των «πελεκάνων» να φοβούνται, ωστόσο αυτό δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το «Bleacher Report» το συγκρότημα της Νέας Ορλεάνης θέλει να χτίσει πάνω στον Ουίλιαμσον και γιαυτό δεν... καίγεται να κρατήσει τον Ντέιβις, από την άλλη όμως δεν σκοπεύει να ξεπουλήσει τον σέντερ της. Οι Λέικερς έχοντας το νούμερο 4 του draft είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κινηθούν και πάλι για την απόκτησή του, με το δημοσίευμα πάντως να αναφέρει πως οι Πέλικανς θέλουν κάτι παραπάνω σε έμψυχα ανταλλάγματα από το συγκεκριμένο νούμερο του draft.

Βέβαια και οι... λιμνάνθρωποι δεν θα κάνουν πρόταση που θα έχει μόνο έναν παίκτη, οπότε περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τι τελικά θα γίνει.

 

NBA Τελευταία Νέα