Το πικ γέμισε αισιοδοξία τους Λέικερς!

Το πικ γέμισε αισιοδοξία τους Λέικερς!

Το πικ γέμισε αισιοδοξία τους Λέικερς!

bet365

Οι Λέικερς θα επιλέξουν στην 4η θέση του φετινού ντραφτ και αυτή η ανέλπιστη χαρά γέμισε αισιοδοξία τον Οργανισμό σε μια φάση που το χρειαζόταν.

Οι Λέικερς βγήκαν ευνοημένοι από την θέση του ντραφτ και έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν. Αυτό που άμεσα κάποιος σκέφτεται είναι ότι θα μπορούσαν να ανταλλάξουν την θέση τους με έναν παίκτη επιπέδου All Star και χαμόγελα αισιοδοξίας βγήκαν στο Λος Άντζελες.

Ακόμα αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αλλά οι σκέψεις είναι πολλές στο στρατόπεδο των Λέικερς που ανέλπιστα βρίσκονται σε πολύ καλή θέση και έχουν επιλογές μπροστά τους.

Ο GM της ομάδας Ρομπ Πελίνκα παραδέχτηκε την δυναμική που τους δίνει αυτό το πικ με την δυνατότητα είτε να επιλέξουν έναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά είτε να κάνουν μια ανταλλαγή που θα τους βγάλει κερδισμένους.

Σίγουρα όλοι αντιλαμβάνονται την τύχη που έχουν και θέλουν να κάνουν μια καλή επιλογή που θα βοηθήσει τον ΛεΜπρον στο άμεσο μέλλον. Μετά το χάος που ακολούθησε μετά την αποχώρηση του Τζόνσον και όσα έγιναν με τον προπονητή, έχουν πλέον την ευκαιρία να μετρήσουν τις επιλογές τους και να δημιούργησαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

 

NBA Τελευταία Νέα