Γιάννης: «Δεν επιτρέπεται να χάσουμε στο Game 1 και από τους Ράπτορς» (vid)

Νίκος Καρφής
Γιάννης: «Δεν επιτρέπεται να χάσουμε στο Game 1 και από τους Ράπτορς» (vid)

bet365

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε ενόψει του Game 1 (03:30, Cosmote Sport 4) των Μπακς με τους Ράπτορς και τόνισε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου ματς με τους Σέλτικς.

Οι Μπακς δεν ξεκίνησαν καλά τη σειρά με τους Σέλτικς (έγινε break μέσα στο Μιλγουόκι), αλλά στη συνέχεια πήραν τα 4 ματς και πέρασαν στους τελικούς Ανατολής.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να... ξυπνήσει τους συμπαίκτες του, τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα ίδια στο Game 1 και κόντρα στο Τορόντο.

Με τους Σέλτικς μπορούσε να χάνεις με 0-1 και να είσαι καλά. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το Τορόντο. Θα είναι δύσκολα αν χάσουμε το πρώτο ματς στο γήπεδο μας. Είναι ένα “must win” ματς», είπε στους δημοσιογράφους.

Για τον Λέοναρντ είπε: «Ο Καουάι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της λίγκας», ενώ στη συνέχεια στάθηκε στο Ράπτορς-Σίξερς.

«Δεν θα πω ψέματα. Νόμιζα πως το ματς θα πάει στην παράταση. Μιλούσα με την οικογένεια μου την ώρα του ματς. Τους είπα πως στο Τορόντο τα στεφάνια είναι μαλακά και όταν σουτάρεις και η μπάλα αναπηδάει, συνήθως μπαίνει στο καλάθι. Άρα έχεις περισσότερες πιθανότητες όταν σουτάρεις με καμπύλη. Το έλεγα αυτό πριν το σουτ κι έγινε! Σκόραρε στη λήξη»

 

NBA Τελευταία Νέα