Ράπτορς-Σίξερς: Οι επικές μάχες Κάρτερ-Άιβερσον και το τελευταίο Game 7 των δύο ομάδων! (vids)

Gazzetta team
Ράπτορς-Σίξερς: Οι επικές μάχες Κάρτερ-Άιβερσον και το τελευταίο Game 7 των δύο ομάδων! (vids)

bet365

Οι Ράπτορς και οι Σίξερς θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε Game 7 ύστερα από το 2001 και τις φοβερές μάχες που έδιναν οι Βινς Κάρτερ και Άλεν Άιβερσον!

Ήταν η σεζόν όπου ο Άλεν Άιβερσον κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ, οδηγώντας τους Σίξερς στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μάλιστα είχε χρειαστεί να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τορόντο Ράπτορς και του «ιπτάμενου» Βινς Κάρτερ ύστερα από μια... επική σειρά που κρίθηκε στα επτά παιχνίδια.

Οι Σίξερς που είχαν το πλεονέκτημα έδρας, ήταν και εκείνοι που είχαν πάρει τη πρόκριση με 4-3 κερδίζοντας στο Game 7 με 88-87! Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Κάρτερ ήταν και ο... μοιραίος της ομάδας του, αφού είχε πάρει πάνω του την τελευταία επίθεση, αλλά το σουτ που επιχείρησε στην εκπνοή του αγώνα δεν βρήκε ποτέ στόχο.

Συγκεκριμένα το ματς είχε διεξαχθεί στις 20 Μαΐου 2001 με τον Άιβερσον να έχει 21 πόντους (8/27 σουτ), 16 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 4 λάθη, ενώ τον είχαν συμπληρώσει οι ΜακΚι (22π., 7ριμπ.), Τζόουνς (16π.), Σνόου (13π.) και Μουτόμπο (10π., 17ριμπ.) Για τους Ράπτορς, ο Βινς Κάρτερ είχε τελειώσει το 7ο ματς με 20 πόντους (6/18 σουτ), 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντόνιο Ντέιβις με 23 πόντους (11/15 δίποντα).

Δείτε τι είχε γίνει...

...όπως και τις δηλώσεις του Άλεν Άιβερσον

 

NBA Τελευταία Νέα